Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 sep 2012 - Anul XVII, nr. 208 (5113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 6 – 12 septembrie

Dansuri de societate, la Iulius Mall

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

“Back to school”, la Iulius Mall

Până pe 16 septembrie, la cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile primesc pe loc, la Centrul Info: ghiozdane, rechizite şcolare (seturi de carioci, seturi de creioane colorate sau seturi geometrice, stilouri, penare), cecuri de cumpărături şi răcoritoare. În plus, la tombola din 16 septembrie, afli dacă eşti marele câştigător al unei tablete iPad Apple +.

 

Ziua Fotografiei de Stradă, la Iulius Mall

De ce este nevoie de Ziua Fotografiei de Stradă? Pur şi simplu pentru că nu există un astfel de eveniment în România şi din ce în ce mai mulţi fotografi încearcă această nişă fotografică. Ne dorim să descoperim cei mai buni fotografi de stradă din România şi de aceea te provocăm la această acţiune. Trimite trei fotografii, împreună cu datele tale de contact, respectând tematica impusă de concurs, până pe 7 septembrie, pe adresa Librăriei Cărtureşti din Iulius Mall (sv_mall@carturesti.ro sau manager_svm@carturesti.ro). Organizatorul, Asociaţia “Bucureştiul meu drag”, va organiza o expoziţie pe 28 septembrie, în Cărtureşti, dată la care va premia locul I cu o cameră de fotografiat Canon 650D, locul II cu o cameră Canon G1X şi locul III cu o cameră Canon S100.

 

„Între real şi fantastic”, expoziţie de pictură

Mihai Varzari semnează expoziţia de pictură şi grafică din Iulius Mall, care are ca tematică legătura artistului cu lumea reală, dar şi cu fantasticul imaginaţiei sale bogate. Intitulată „Între real şi fantastic”, expoziţia va sta pe simeze la etajul mall-ului până pe 14 septembrie şi poartă antetele: Alianţa Pro Bucovina şi Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina (SAAAPB). Premiant SAAAPB, Mihai Varzari se află în deplinătatea maturităţii sale artistice şi expune publicului iubitor de frumos o selecţie de zece picturi în ulei şi alte zece lucrări de grafică şi de desen.

 

Târg Handmade, la Iulius Mall

Cei care sunt în căutarea unui cadou original sunt invitaţi la Târgul Handmade, organizat la parterul Iulius Mall, de vineri, 7 septembrie, şi până duminică, 9 septembrie. Bijuterii, accesorii, lumânări parfumate, piese vestimentare, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse alte obiecte decorative unicate, pe toate le veţi găsi la mall, la preţuri accesibile.

 

Învață să dansezi la Galleria!

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, în fiecare weekend al lunii septembrie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de Şcoala de Dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Pregătește-te de școală cu Clovnul Bobo

Până pe 14 septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, Clovnul Bobo. Zilnic, Clovnul Bobo va premia prin tragere la sorți trei copilași, care vor primi cadou un ghiozdan cu rechizite!

 

Expoziție de fotografie - Fânețele Seculare Ponoare

În perioada 5 - 12 septembrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie Fânețele Seculare Ponoare, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul. Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul), care are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ.

 

Cursuri de Zumba la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii septembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri, de la ora 20.00. Relaţii la telefon 0745 99 63 56

 

Înapoi la şcoală - broşura cumpărăturilor şi happy hour

Pentru că clopoţelul va suna în curând şi lista cumpărăturilor este lungă, Shopping City Suceava şi hipermarketul Carrefour îi aşteaptă pe părinţi cu cea mai variată gama de rechizite şcolare. Pentru a face cumpărăturile necesare pentru începerea şcolii, părinţii au la dispoziţie broşura Shopping City Suceava, cu cele mai bune oferte dedicate cumpărăturilor pentru începutul anului şcolar.

În plus, în perioada 5 - 15 septembrie, în intervalul 16:00 - 18:00, clienţii se pot bucura de premiile instant Happy Hour. Astfel, toţi cei care cumpără de minim 120 de lei cumulat din magazinele din Shopping City cu Happy Hour primesc pe loc un premiu care constă într-un ghiozdan cu rechizite. Hipermarketul Carrefour îi aşteaptă pe părinţi cu preţuri accesibile pentru începutul şcolii.Astfel, zilnic, între orele 09.00 – 22.00, părinţii vor putea achiziţiona la cele mai bune preţuri rechizite şi accesorii necesare pentru şcoală: ghiozdane, penare, caiete, stilouri, carioci, creioane, acuarele şi multe altele.

Bineînţeles că anul şcolar trebuie început şi cu o garderobă pe măsură: vestă, pantaloni, tricou şi neapărat uniforma, sunt articolele vestimentare ce nu trebuie să lipsească de pe listă.

 

Joi, 6 septembrie

Sailor Party, la Padrino

Începând cu ora 22:30, anunţă reprezentanţii restaurantului Padrino, „am aruncat ancora la Padrino la <Sailor Party>. Vino să te simţi marinar pentru o zi, să trăieşti o experienţă unică alături de Havana Club şi să te răcoreşti cu un Mojito. Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15%, după ora 24:00. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro 

 

Vineri, 7 septembrie

Sărbătoreşte la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino, şi noi îţi facem cadou 50%, pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00. În fiecare vineri, la Padrino”, anunţă organizatorii. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Concert al formaţiei poloneze Pieczarki, la Dom Polski

Concert al formaţiei poloneze Pieczarki. Manifestarea începe la ora 20.30, la sala de spectacole a Dom Polski, iar intrarea este liberă.

 

Fotbal, pe Areni

Fotbal, pe stadionul Areni, Liga a III-a, ora 17.00

Sporting Suceava – FCM Dorohoi

 

Sâmbătă, 8 septembrie

Aniversaţi de Sfânta Marie

Clientele şi clienţii Iulius Mall care poartă numele Sfintei Maria vor fi aniversaţi sâmbătă, 8 septembrie. Primele 150 de persoane care vin la Centrul Info cu un bon de cumpărături şi cartea de identitate primesc din partea Iulius Mall o sticlă de şampanie pentru a sărbători onomastica alături de cei dragi.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Ursul păcălit de vulpe". Accesul este gratuit!

 

Distracţie la Office`s Club

Reprezentanţii Office`s Club anunţă: „Midnight is calling you! Join us this Saturday to experience great sounds and excellent atmosphere! Let`s meet at Office`s Club! RSVP”. Tel. 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Superatmosferă la Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, anunţă reprezentanţii restaurantului Padrino. Rezervări la 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sărbătoarea Roadelor, la Soloneţu Nou

Începând cu ora 10.30, debutează acţiunea Sărbătoarea Roadelor. Aceasta este programată la Soloneţu Nou, ocazie cu care vor avea loc degustări de bucate, dar şi concerte de muzică, inclusiv ale formaţiei Pieczarki, venită special din Polonia.

 

Duminică, 9 septembrie

Minidiscotecă pentru prichindei

În fiecare duminică, cei mici se distrează pe cinste în Iulius Mall, la o minidiscotecă. De la ora 18.00, în zona KidsLand, prichindeii vor dansa, vor cânta şi vor participa la concursuri cu multe premii alături de mascota Rocco şi de gaşca sa.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei