Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 aug 2012 - Anul XVII, nr. 195 (5100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie

Geamurile lăsate deschise de la parterul blocurilor, invitaţie pentru hoţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultima perioadă, mai multe apartamente de la parterul blocurilor din municipiul Suceava, în special cele din zona centrală, au fost călcate de hoţi, în plină zi, aceştia intrând pe geamurile lăsate deschise.

O parte dintre fapte au fost comise chiar şi cu proprietarii acasă, hoţii profitând de faptul că aceştia se aflau într-o altă cameră.

Nici geamurile lăsate în poziţia rabatat deschis nu au fost o piedică în calea acestor spărgători, care dau dovadă de foarte mult tupeu, intrând în apartamente pe geam, chiar dacă există riscul să fie surprinşi de proprietari ori rudele acestuia.

Ultimul caz s-a petrecut luni seară, într-un apartament de la parterul unui bloc de pe strada Ana Ipătescu. În apartamentul respectiv se află sediul unei agenţii de turism, iar pe un geam lăsat larg deschis, hoţii au luat din poşeta uneia dintre angajate, Alina M., de 40 de ani, din municipiul Suceava, care se afla în imobil, 100 de euro şi aproximativ 100 de lei.

Alina M. a declarat că a lăsat poşeta în bucătărie, pe un corp de mobilier, iar fereastra era larg deschisă. Angajata agenţiei de turism a povestit că, între orele 19:30-19:50, la sediu a venit un client cu care a discutat, iar după plecarea acestuia, verificând poşeta, a constatat că îi lipsesc banii.

Cu câteva zile în urmă, hoţii au intrat şi într-un apartament de la parterul unui alt bloc, de data aceasta pe geamul de la baie lăsat întredeschis. Proprietarii erau plecaţi, iar hoţii au avut timp să cotrobăiască prin locuinţă, la plecare luând cu ei aproape 60 de grame de bijuterii din aur şi aparatură electronică, toate în valoare de peste 10.000 de lei.

Recent, tot pe un geam lăsat deschis, hoţii au agăţat o poşetă aflată în dormitorul unui apartament de pe strada Mihai Viteazu, chiar în timp ce proprietara şi fiica ei discutau într-o altă cameră.

Până în prezent, poliţiştii nu au reuşit să dea de urma spărgătorilor, însă au un cerc de suspecţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geamurile lăsate deschise de la parterul blocurilor, invitaţie pentru hoţi.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Geamurile lăsate deschise de la parterul blocurilor, invitaţie pentru hoţi4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei