Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 aug 2012 - Anul XVII, nr. 195 (5100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Termen

Candidaţii USL pentru Parlament, stabiliţi până pe 9 septembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

USL Suceava trebuie să stabilească până în data de 9 septembrie a.c. lista finală a candidaţilor pentru Parlamentul României. Conform protocolului dintre PSD şi PNL, actualii parlamentari îşi prezervă colegiile şi cer votul sucevenilor în aceleaşi zone ca acum patru ani, dar potrivit informaţiilor noastre vor fi şi parlamentari care vor încerca să câştige în alte colegii. Astfel, conform unor surse de la vârful Uniunii, senatorul PSD Gavril Mîrza ar renunţa la Colegiul Fălticeni şi ar candida la un mandat de deputat în Colegiul Nr. 3, care include şi localitatea sa natală, Cajvana. Aici este posibil să-l aibă contracandidat pe actualul senator PDL de Suceava, Orest Onofrei.

În Colegiul pentru Senat Fălticeni va candida social-democratul Ovidiu Donţu, care se va bate probabil cu Cornel Popovici, de la PDL. Cele două mandate de deputaţi de Fălticeni le vor social-democraţii Ioan Stan şi Eugen Uricec.

 

UNPR trimite un fost secretar de stat să candideze pentru Senat la Vatra Dornei

La Suceava, fotoliile de parlamentari sunt râvnite de liberali: Ştefan Băişanu şi Brînduşel Nichitean pentru colegiile de deputaţi Suceava 1 şi 2 şi Marius Zmău la Senat.

Colegiul în care actualmente este deputat Gabriel Gospodaru de la PDL, în zona Humor, va avea candidat din partea PNL, dar liberalii nu au căzut încă de acord asupra acestuia. O opţiune ar fi Mihai Capră, iar alta un candidat propulsat de primarul Marius Ursaciuc. La Vatra Dornei, pentru Camera Deputaţilor rămâne actualul deputat PNL Dumitru Pardău, la Siret deputatul PSD Eugen Bejinariu şi la Rădăuţi deputatul PNL Mircea Irimescu, care probabil se va înfrunta cu secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

Pentru Senat, în zona Siret va candida actualul senator PNL Tiberiu Prodan, iar la Vatra Dornei probabil va candida fostul secretar de stat în Ministerul Agriculturii Valentin Steriu, din partea UNPR.

Ultimul colegiu asupra căruia PSD nu şi-a fixat candidatul la Camera Deputaţilor este cel din zona Vicov. Numele aflate în discuţie sunt ale consilierului judeţean Nistor Tătar şi al directorului economic al Direcţiei Silvice Suceava, Vasile Rusu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii USL pentru Parlament, stabiliţi până pe 9 septembrie.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Candidaţii USL pentru Parlament, stabiliţi până pe 9 septembrie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei