Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 aug 2012 - Anul XVII, nr. 186 (5091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După divorţ

Fosta soţie i-a spart casa şi i-a furat banii şi mai multe bunuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Vultureşti a reclamat la poliţie că persoane necunoscute i-au spart casa în care locuia singur, iar din interior i-au dispărut bani şi mai multe bunuri.

Poliţiştii au identificat în scurt timp autorii spargerii, fiind vorba de fosta soţie a păgubitului şi o soră de-a acesteia.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Florin G., în vârstă de 32 de ani, a sesizat furtul miercuri seară, în jurul orei 22:15.

El a povestit că a lipsit de la domiciliu în intervalul 19:00-21:00, iar la întoarcere a constatat că unul dintre geamurile locuinţei a fost forţat, iar prin casă erau mai multe bunuri răvăşite.

Din locuinţă, a detaliat Florin G., i-au fost furate mai multe pături, prosoape de baie şi lenjerii de pat, iar din buzunarul unei haine din piele i-au dispărut 500 de lei.

Poliţiştii şi păgubitul au bănuit încă de la început cine a pus la cale furtul, mai ales că fuseseră luate şi nişte articole de îmbrăcăminte ale fostei soţii a lui Florin G., de care acesta divorţase recent.

Respectiva, Elena G., în vârstă de 25 de ani, din aceeaşi localitate, a recunoscut că ea a luat banii şi bunurile în cauză, recunoscând că a fost ajutată să intre în casă de o soră de-a sa.

„Cercetările sunt continuate faţă de cele două autoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fosta soţie i-a spart casa şi i-a furat banii şi mai multe bunuri.
 Vizualizări articol: 932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Fosta soţie i-a spart casa şi i-a furat banii şi mai multe bunuri1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(11 aug 2012, 19:53:31
curios... D le AGENT POLITIE CATALIN CIORNEI, citeste si dumneata articolul si vezi cum actioneaza alti colegi de ai dumitale in cazul in care sotia iti intra in casa si ti fura toate bunurile, iti lasa casa goala , bani , aur , tv, haine, impreuna cu rudele....ti amintesti , nu? unii agenti de politie mai aplica legea din cand in cand...sa fii sanatos in continuare, noi, pagubitii, nu te am uitat...te pomenim..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei