Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 aug 2012 - Anul XVII, nr. 184 (5089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 9 – 15 august

Reduceri de vară, premii, vacanţă şi relaxare la Shopping City Suceava!

Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de vară. În perioada 2 – 26 august, toţi cei care fac cumpărături de minim 50 de lei pe un bon de casă din magazinele din Shopping City Suceava, participă la tombolă şi pot câştiga câte o excursie pentru două persoane în Milano sau Viena, oferite de Agenţia Oxentia Travel. În plus, pe toată perioada campaniei îi aşteaptă peste 1.500 de premii instant, constând în cosmetice şi bijuterii Avon, răcoritoare, vouchere de cumpărături şi premii surpriză.

În luna soldărilor şi reducerilor finale la articolele de vară, magazinele din Shopping City au pregătit preţuri speciale, astfel încât orice client  îşi poate reînnoi complet garderoba: New Yorker – reduceri de până la 80%, Takko Fashion, House of Art, Fox, Bad Axel, Pada Murre, Benvenuti, Champion, Office Shoes, Kenvelo – până la 70%, Gatta, Otter – 60%, Deichmann – cumpără o pereche de încălţăminte redusă şi pentru a doua pereche primeşti 50% reducere sau cumpără două perechi reduse şi pe a treia o primeşti gratuit, Orsay, Erros, Moda Miss, Insense, Killtec, Pada Murre, Secuiana, Leonardo, Dovani – până la 50%. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în B&B Collection şi Marionnaud, iar bijuteriile fantezie au reducere de până la 50% la Meli Melo. La PlusOptic ai discounturi cât vârsta ta pentru toate modele de rame, iar la Optiblu ai 50% reducere la a doua pereche de ochelari şi rama la 1 leu.

Şi pentru cei mici magazinele au pregătit preţuri speciale. La Vivo Kids, Delia 07 şi Evel Mod puteţi achiziţiona produse reduse cu până la 20%, iar Fox Kids vă aşteaptă cu discounturi de până la 70%.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, Mobexpert şi magazinul D’otto vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar la Bobo Shop reducerile sunt până la 30%. 

În catalogul Flanco şi Media Galaxy găsiţi produse cu reduceri de până la 30% şi, în plus, Media Galaxy oferă valoarea TVA-ului cadou la toate electrocasnicele mici marca Philips. În magazinele operatorilor de telefonie mobilă puteţi profita de oferte speciale la telefoane şi abonamente.

Oferte incredibile şi preţuri imbatabile vă oferă şi hipermarketul Carrefour. În catalogul Carrefour şi în magazin găsiţi reduceri de până la 50% şi lichidări la sute de produse. 

 

Descoperă Ţara Jucăriilor, la Shopping City

În luna august, Shopping City Suceava invită toţi copiii să descopere lumea magică a jucăriilor. Ţara Jucăriilor este un decor minunat al poveştilor, unde cei mici vor putea admira personaje celebre ca Peter Pan, Pinocchio şi Geppetto, păpuşi, soldaţi şi scenete ce întregesc un decor spectaculos, unde prichindeii se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit.

 

Expoziţie de pictură, grafică şi sculptură, de Dimitrie Loghin

Shopping City Suceava şi Uniunea Artiştilor Plastici - Filiala Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de pictură, grafică şi sculptură semnată de Dimitrie Loghin, din incinta City Gallery, până pe 12 august.

 

Târg de obiecte handmade

Artiştii şi artizanii din Suceava expun spre vânzare articole create în culorile acestui anotimp. Podoabe, lumânări parfumate, origami, articole Quiling, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse obiecte decorative unicate, toate la preţuri accesibile. Acestea vor fi de găsit la parterul Iulius Mall, între 10-12 august, în intervalul orar 10:00 şi 22:00.

 

Flori şi peisaje în ulei

24 de tablouri semnate de Cristina Hreamătă Macoveiciuc sunt expuse la etajul Iulius Mall. Până pe 15 august (expoziţie prelungită), iubitorii de pictură vor putea admira florile, peisajele, caii şi natura statică surprinse de artist într-o cromatică vie, aparte. Cristina Hreamătă Macoveiciuc este profesoară de arte plastice la Clubul Copiilor Suceava.

 

Promoţii la Iulius Mall

În fiecare zi, Iulius Mall Suceava îşi premiază primii 50 de clienţi! Cei care aleg promoţiile din magazine cumpără la preţuri avantajoase dar au şi şansa să câştige premii suplimentare, acordate instant. Între 10 şi 19 august, la Centrul Info, cei mai harnici clienţi primesc zilnic răcoritoare sau vouchere de cumpărături (în valoare de 20 sau 50 de lei la magazinele, restaurantele sau cafenelele din mall).

Aşadar, pregăteşte mai mult loc în bagajul de vacanţă!

 

Pe Facebook, Iulius Mall Suceava îşi răsplăteşte fanii

Pe Facebook, Iulius Mall Suceava îşi răsplăteşte fanii cu abonamente la solarul Chocolat by Bronz Mania. Persoanele care postează pe aplicaţia de concurs a mall-ului imaginea preferată din vacanţă câştigă unul din cele trei premii dacă adună cât mai multe like-uri.

Dacă ai fotografii din vacanţă, participă la concurs, spune-le prietenilor să dea Like şi să-ţi crească şansa de a câştiga!

 

KidsLand Club te premiază

Până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate! Iulius Mall îşi răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă sunt Delia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şi Armin Kids.

 

Atelierul de vacanţă

În fiecare marţi, de la ora 18.30, Cărtureşti dedică celor mici o Seară de Poveşti, iar Ilinca Rusu, psiholog, coordonează întâlnirile. În fiecare seară de joi, de la aceeaşi oră, librăria găzduieşte Ateliere de comunicare pentru copii cu vârste între 9 şi 12 ani, iar Cristina Onofrei, profesor formator, este gazda fiecărui eveniment.

 

Joi, 9 august

Spectacolul folcloric aniversar Marius Dochiţa

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, la ora 17:00, Spectacolul folcloric aniversar Marius Dochiţa şi lansarea CD-urilor „Bun găsit, dragi gospodari!”, semnat de interpretul sucevean, şi „Are mama două flori”, semnat de Sânziana Lencu.

 

Mexican Fiesta, la Padrino

”Petrecem în stil mexican! La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 10 august

Expoziţie dedicată istoriei armenilor din Suceava

La Muzeul de Istorie se va deschide, la ora 13:00, o expoziţie dedicată istoriei armenilor din Suceava, la ceas de sărbătoare pentru armenii de pretutindeni, cu ocazia împlinirii a 500 de ani de la ridicarea Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” – Hagigadar.

 

Handbal

Memorialul “Mihai Mironiuc”

Univ. Bucovina Suceava – Univ. Bucovina II Suceava, ora 09:00

CS eXtrem Baia Mare – HC Vaslui, ora 11:00

Univ. Bucovina II Suceava - CS eXtrem Baia Mare, ora 17:00

Univ. Bucovina Suceava - HC Vaslui, ora 19:00

 

Petrecere de ziua ta, la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale) la Padrino. Noi îţi facem cadou 50% pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă reprezentanţii restaurantului Padrino.

 

Sâmbătă, 11 august

Rugby

Divizia Naţională, ora 10.00, stadionul Unirea

CSM Suceava – CSO Pantelimon Bucureşti

 

Handbal

Memorialul “Mihai Mironiuc”, sala LPS Suceava

Univ. Bucovina II Suceava - HC Vaslui, ora 09:00

Univ. Bucovina Suceava - CS eXtrem Baia Mare, ora 11:00

 

Distracţie cu DJ Verony, la Padrino

Dacă e sâmbătă, mergeţi la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony.

 

Petrecere în Office`s Club

„În Office`s Club, DJ XS - rezidentul clubului Sunrise din Iaşi, promite că o să ne ţină până în zori de zi la cea mai tare petrecere din weekendul acesta. Nu uitaţi de superofertele noastre la băuturi alcoolice”, anunţă organizatorii. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/officesclub

 

Duminică, 12 august

Procesiune la Mănăstirea Hagigadar

De la ora 9:30, va începe procesiunea la Mănăstirea Hagigadar, iar între orele 10:00 - 12:30 se va oficia sfinţirea Bisericii „Sfânta Maria” a Mănăstirii Hagigadar şi liturghia arhierească. Între orele 12:30 - 12:45 va avea loc sfinţirea strugurilor şi a mesei de hram, urmată de sfinţirea Khacicar-ului (a crucii de amintire ridicată în cinstea donatorilor sfintei mănăstiri) şi masa de hram.

 

Zilele Porților Deschise, la „Uzina de Apă” Suceava

La „Uzina de Apă” Suceava vor fi inaugurate Zilele Porților Deschise, fiind permisă vizitarea obiectivului și a expozițiilor. În perioada 10-12 august se aniversează împlinirea a o sută de ani de la darea în folosință a obiectivului.

 

Concursul „Răsună toaca-n cer”, în satul Rotunda - Liteni

Parohia „Adormirea Maicii Domnului şi Sf. Andrei” Rotunda, Liteni, organizează, la ora 18:00, concursul de toacă „Răsună toaca-n cer”. Preotul paroh Mihai Ursuleasa de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului şi Sf. Andrei” Rotunda, Liteni, invită cât mai multă lume la acest eveniment, aşteptând, în acelaşi timp, mulţi copii pasionaţi care să participe în concurs. Pentru înscrieri, cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0744 778 371.

 

Festivalul „Tarafuri şi Fanfare”, la Muzeul Satului Bucovinean

Festivalul „Tarafuri şi Fanfare” se va desfăşura, pentru a treia oară la Suceava, de la ora 17:00, la Muzeul Satului Bucovinean. La festival, care se doreşte a fi o adevărată sărbătoare a muzicii ţărăneşti pe plaiuri bucovinene, vor participa „Lăutarii”, din Goicea (Gorj), Nea Costică Lăutarul, din Cezieni (Olt), Grupul vocal-instrumental al Diavolului, din Sighetu Marmaţiei, muzicanţii din cătunele de munte de pe Valea Idicelului (Mureş), fanfarele autohtone din Forăşti şi Fântânele.

 

Mini-discotecă pentru prichindei

În fiecare duminică, cei mici se distrează pe cinste în Iulius Mall, la o mini-discotecă. De la ora 18:00, în zona KidsLand, prichindeii vor dansa, vor cânta şi vor participa la concursuri cu multe premii alături de mascota Rocco şi de gaşca sa.

 

Miercuri, 15 august

Pelerinaje la Cacica şi Putna

La ora 06:00, la Sanctuarul Marian Cacica va avea loc Sfânta Liturghie de dimineaţă, urmată, la ora 07.30, de Sfânta Liturghie greco-catolică (în biserică), Sfânta Liturghie în limba maghiară (la grotă), la ora 08.30, Sfânta Liturghie în limba polonă (în biserică) şi Sfânta Liturghie în limba germană (la grotă). Sfânta Liturghie solemnă pontificală a hramului va începe la ora 11:00.

Tot miercuri, sunt aşteptaţi mii de pelerini la Mănăstirea Putna, unde va avea loc o slujbă arhierească, cu prilejul hramului mănăstirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei