Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 aug 2012 - Anul XVII, nr. 179 (5084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Au dispărut

Un singur arestat din convoiul de contrabandişti cu maşini de teren

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doar unul dintre indivizii care se deplasau în convoi, cu cinci maşini de teren încărcate cu ţigări de contrabandă, şi care alături de ceilalţi s-a angajat într-o cursă de urmărire cu poliţia, de la Ulma la Brodina, marţi noapte, cu şicane în trafic şi încercarea de a sparge un baraj al oamenilor legii, a ajuns deocamdată în arest.

Este vorba de Ion Dumitrescu, în vârstă de 29 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, acuzat că s-a izbit într-o maşină a poliţiei, din impact răsturnându-se în şanţ. El a fost reţinut mai întâi 24 de ore, iar ieri a fost prezentat instanţei, magistraţii de la Judecătoria Rădăuţi emiţând pe numele său un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Miercuri seară, în baza unor autorizaţii emise de Judecătoria Rădăuţi, s-au efectuat percheziţii la domiciliile lui Ion Dumitrescu, dar şi la un al doilea suspect, Ilie Ursache, în vârstă de 25 de ani, tot din Vicovu de Sus, acesta din urmă fiind însă dispărut de la domiciliu.

 

Unul i-a blocat pe poliţişti, altul a încercat să spargă un baraj

Reamintim, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 2.30, o patrulă de poliţie aflată la Ulma a reperat cele cinci maşini de teren, toate  ieşind de pe un drum paralel cu frontiera de stat cu Ucraina, şoferii, care se deplasau cu farurile stinse, luând-o spre Brodina. Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinilor de teren, toate marca Mitsubishi Pajero. La un moment dat, ultima maşină de teren din convoi a încetinit şi s-a băgat în faţa autospecialei de poliţie, pentru a le permite celorlalte patru să se îndepărteze. La volanul acestei ultime maşini, susţin poliţiştii, se afla Ilie Ursache, tânărul căutat acum de poliţie.

Între timp, alte echipaje de poliţie au dispus un baraj pe DJ 209G, pe raza comunei Brodina, cu două autoturisme Logan, pentru oprirea convoiului. Nici de această dată contrabandiştii nu au cedat.  

Primul autoturism de teren nu a oprit şi a încercat să spargă blocajul celor două autospeciale ale poliţiei, lovind-o pe una dintre ele. În această maşină, conform anchetei poliţiei, s-ar fi aflat Ion Dumitrescu.

Urmărirea celorlalte maşini a continuat şi pe drumurile forestiere din Brodina, contrabandiştii încercând să profite de puterea maşinilor de teren. Până spre dimineaţă, celelalte trei maşini au fost găsite abandonate, coletele de ţigări fiind aruncate din maşini.

 

Ţigările abandonate de contrabandişti, evaluate la 670.000 de lei

Ceilalţi trei şoferi de la volanul maşinilor au reuşit să dispară.

Toate cele cinci maşini erau special modificate pentru contrabandă, având doar scaunul şoferului, pentru a putea transporta cât mai multe ţigări.   

În coletele abandonate în pădure, poliţiştii au numărat nu mai puţin de 67.470 de pachete de ţigări, cu o valoare de piaţă de circa 670.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un singur arestat din convoiul de contrabandişti cu maşini de teren.
 Vizualizări articol: 989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Un singur arestat din convoiul de contrabandişti cu maşini de teren4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parerea mea trimis de
( 3 aug 2012, 18:24:23
Din cite am vazut politia aresteaza justitia elibereaza si infractorul rade in nas politistului care castiga intr-un an cat el la un transport!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei