Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 aug 2012 - Anul XVII, nr. 179 (5084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Şcoală de vară „Surprizele vacanţei”, pentru copiii din Ipoteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevilor şi preşcolarilor de la Şcoala cu clasele I-VIII Ipoteşti vara aceasta le-a oferit multe surprize. În data de 23 iulie a sunat pentru prima dată clopoţelul Şcolii de vară „Surprizele vacanţei”, dar de data aceasta pentru un altfel de orar, pentru activităţi interesante şi atractive.

Programul a reunit 30 de elevi şi preşcolari de la Şcoala cu clasele I-VIII Ipoteşti şi Grădiniţa cu Program Normal Nr. 2 Ipoteşti. Coordonatorii programului, profesoara Loredana Corjuc şi profesoara Cornelia Luca, şi-au propus să ofere elevilor alternative de petrecere a timpului liber din vacanţa de vară în vederea îmbogăţirii experienţelor de învăţare prin noi strategii şi metode de învăţare.

Obiectivele urmărite în cadrul programului au fost dezvoltarea competenţelor cheie ale elevilor prin desfăşurarea activităţilor organizate pe diverse cercuri, stimularea interesului pentru lectură, a creativităţii şi încrederii în forţele proprii,intensificarea colaborării şcoală – familie.

Parteneri ai Şcolii cu clasele I-VIII Ipoteşti au fost Primăria comunei Ipoteşti, Inspectoratul Şcolar Suceava, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 Suceava (prof. Maria Tănase şi prof. Daniela Nechita), Salvaţi Copiii – Filiala Suceava, care a participat cu cinci voluntari, Casa de vacanţă Ignătescu, Laura Cercel, studentă la Universitatea Tehnică Cluj şi  Tipografia „Celestin”.

După constituirea atelierelor de lucru, activităţile de învăţare, concretizate în constituirea  Cercului de matematică „Pentru minţi isteţe”, a Clubului de lectură „Degeţica” şi concursurile interdisciplinare au alternat cu activităţi recreative care au dat farmec programului. Concursurile şi jocurile în aer liber, cercul de creaţie plastică „Popas în lumea culorilor”, concursul de biciclete şi drumeţiile  i-au încântat pe copii.  Excursia organizată la Casa de vacanţă Ignătescu din Păltinoasa, la încheierea taberei de creaţie a meşterilor populari, a dat posibilitatea copiilor să admire lucrările unei impresionante expoziţii amenajate în mijlocul naturii.

Şcoala de vară se va închide mâine, când va avea loc evaluarea programului, amenajarea expoziţiilor în incinta instituţiilor publice din localitate şi  împărtăşirea impresiilor privind activităţile din cadrul evenimentului.

Mai multe detalii despre şcoala de vară de la Ipoteşti se pot afla de pe www.clasa-loredanacorjuc.blogspot.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoală de vară „Surprizele vacanţei”, pentru copiii din Ipoteşti.
 Vizualizări articol: 1928 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Şcoală de vară „Surprizele vacanţei”, pentru copiii din Ipoteşti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei