Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 aug 2012 - Anul XVII, nr. 178 (5083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

„Marţea neagră” pentru contrabandiştii de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Marţi, 31 iulie, lucrătorii de la graniţă au confiscat aproape 30.000 de pachete de ţigări de contrabandă, la Bilca şi la Brodina. Potrivit celor afirmate de ofiţerul de presă de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, în primul caz, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi a sesizat marţi după-amiază, în apropierea frontierei de stat, un microbuz suspect, care se deplasa dinspre frontieră spre localitatea Bilca.

În momentul în care şoferul microbuzului a observat echipajul poliţiei de frontieră, a schimbat direcţia de mers şi a demarat în trombă pe o stradă lăturalnică, unde a abandonat maşina. După controlul efectuat în microbuz au fost descoperite 28.400 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 213.000 de lei, ţigări care au fost ridicate în vederea confiscării, iar microbuzul, evaluat la 15.000 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Puţin mai târziu, o patrulă de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina a oprit în trafic un autoturism marca Audi A6 condus de Cezar T., care era însoţit de Maria H., ambii din comuna Brodina. După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au trecut la verificarea autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite, într-un locaş special amenajat în spatele banchetei, 1.250 de pachete de ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană.

Comisarul-şef Poroch Seriţan a precizat că cei doi s-au ales cu acte premergătoare cercetării penale pentru contrabandă în formă agravantă, ţigările, în valoare de aproximativ 12.500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul, în valoare de 9.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Brodina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Marţea neagră” pentru contrabandiştii de ţigări.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
„Marţea neagră” pentru contrabandiştii de ţigări5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei