Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 iul 2012 - Anul XVII, nr. 176 (5081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

“Am fost lovit şi ameninţat în biroul poliţistului care mă audia”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cei doi fraţi acuzaţi că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au împuşcat şi lovit cu un baston telescopic un tânăr, pe strada Universităţii, a declarat, ieri, că le-a fost întinsă o capcană şi că lucrurile nu au stat întocmai cum au fost prezentate în comunicatul poliţiei.

 

Cine a tras cu pistolul?

Cezar Biriş (34 de ani), din municipiul Suceava, afirmă că atât el, cât şi fratele său, Decebal Savu (32 de ani), au fost provocaţi de către celălalt tânăr, Sorin Răuţ (28 de ani), care i-a înjurat şi a sărit la ei la bătaie, ameninţându-i cu un cuţit.

Cezar Biriş susţine că nici el şi nici fratele său nu au avut vreun pistol la ei şi nu înţeleg cum a ajuns celălalt tânăr la spital împuşcat în picior.

El recunoaşte că a fost o încăierare, însă nici vorbă să fi folosit vreun pistol.

„După ce-am plecat de la faţa locului, am auzit că a fost împuşcat. Ce s-a întâmplat acolo, numai el (n.r.-victima) ştie”, a spus ieri Cezar Biriş, lăsând să se înţeleagă că nu exclude ca focul de armă să le fi fost pus în cârcă intenţionat pentru a-i trimite la închisoare.

De altfel, pistolul cu care s-a tras în Sorin Răuţ nu a fost găsit de poliţie. Victima a ajuns la spital cu leziuni la cap, împuşcat şi cu piciorul rupt.

 

Decebal Savu, campion de kick boxing, căutat de poliţie

Despre fratele său, Decebal Savu, căutat în prezent de poliţie, Cezar Biriş susţine că este plecat pe litoral şi că se va întoarce în curând, pentru a răspunde acuzaţiilor. Decebal Savu este sportiv de performanţă, iar recent a câştigat locul al III-lea la un concurs de low kick, la categoria sa (81 de kilograme), în cadrul Campionatului Mondial WKF (World Kickboxing Federation), care a avut loc în  Croaţia.

„Fratele meu avea nevoie de pistol într-o bătaie?”, întreabă retoric Biriş.

 

„Ameninţări cu moartea la adresa mea, a copilului meu şi a familiei mele”

Cezar Biriş declară că nici el nu s-a sustras cercetărilor, aşa cum ar fi dat de înţeles poliţia, şi că a răspuns prompt solicitării primite prin telefon de a se prezenta la audieri.

Tânărul susţine că în sediul Poliţiei municipiului Suceava a fost lovit şi ameninţat de membrii celeilalte tabere: „Eram în biroul poliţistului care mă audia şi a intrat o persoană din anturajul individului din spital şi m-a lovit. Apoi, au venit şi alţi indivizi şi au început să mă ameninţe şi pe mine şi pe un prieten care era cu mine. Ameninţări cu moartea la adresa mea, a copilului meu şi a familiei mele”.

 

Şeful Poliţiei Suceava: De ce nu a făcut plângere dacă aşa au stat lucrurile?

Contactat telefonic, şeful Poliţiei municipiului Suceava, inspector principal Florin Poenari, a declarat că nu are cunoştinţă despre aşa ceva. „De ce nu a făcut plângere dacă aşa au stat lucrurile? Eu nu am nici o plângere de acest gen înregistrată... în rest, e o anchetă în curs şi vom lua măsurile care se impun”, a punctat şeful poliţiştilor suceveni.

Potrivit comunicatului remis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Sorin Răuţ a fost internat în Spitalul Judeţean Suceava şi a reclamat că fraţii Biriş şi Savu l-ar fi bătut. Primul l-a lovit cu un baston telescopic, al doilea l-ar fi împuşcat în picior. În urma agresiunii, tânărul internat în spital s-a ales şi cu o fractură de femur, având nevoie de zeci de zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “Am fost lovit şi ameninţat în biroul poliţistului care mă audia”.
 Vizualizări articol: 1398 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 7 voturi
“Am fost lovit şi ameninţat în biroul poliţistului care mă audia”3.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ba man trimis de
(31 iul 2012, 12:31:09
ba man sa le faci o m*** la toti frati turu daca il iei la misto pe sportiv...din cate iti aduci tu aminte esti cam fraier...intrati ca vacile pe ogor aici ca sa va dati cu parerea...va-ti dori voi sa fiti ca ei da nimeni nu-i poate ajunge
2.   ... trimis de
(31 iul 2012, 12:32:51
sa ea dumnezeu fratilor sa scapati si sa puteti sa-i aratati fata lui reut politiei...respect
3.   Same shit, different story trimis de
(31 iul 2012, 13:12:59
Eu m-am saturat de tigani borati cu un simt supraevaluat al drepturilor lor. M-am saturat si de romani care se comporta la fel. Daca ei si familiile lor ar muri in chinuri acum, nimeni nu ar baga de seama. Asta cu sportiv nu stiu ce, e o mizerie pe care nu dau 2 bani. De parca lucru asta il califica pe el ca persoana buna.
4.   Valvirtej trimis de
(31 iul 2012, 14:36:55
De ce comentezi u care nush ce treaba ai de unde i stii u si când ai dat o parte n parte cu vre o unu i sa stii k s buni doar in haita??? Din câte știu eu băieții știu sa respecte pe toată lumea copil ,bătrân sau ce o fi nu ar jicni vreodată pe cineva. Si faza cu " borati" ...ai văzut u pe vre o unu sa vomite ?... Nu mai vb de persoane pe care nu le cunoști k din ce zici u e clar k nu i cunosti. Esti invidios probabil...si ceilalți care mai scrieti ...alții care fac lucruri mult mai grave nu mai ziceti nimic??? Nu mai sugeti atâta k o sa erodati invidiosilor!!!
5.   Si ptr savu trimis de
(31 iul 2012, 14:43:18
ptr savu...bravo frate ai adus medalie la sclavi astia sa se mandreasca.toata stima si respectul luptatorule .taiasca frati turu 1000 de ani de acum incolo
5.1  RE: Si ptr savu trimis de
(31 iul 2012, 16:39:55
Sclav e fiul lui mamica ta probabil ei trebuie sa-i dea medalia.
Sa te lauzi tu cu un  ☭  de medalie de doi lei!!!
6.   Comentariu trimis de
(31 iul 2012, 14:52:31
bv santo astia trebuiesc vomitati in gura de ei ca sa aiba motiv sa le zica asa.stau si ma uit si nu-mi vine sa cred ce scriu scarbele astea despre frati turu.si dracu ala de reut cred ca s-a impuscat singur ca sa scoata niste bani ca nu are dupa ce bea apa
7.   RECOMANDARE trimis de
(31 iul 2012, 17:24:03
ASTEAPTA-L SEARA-CAND IA INTORSATURA,COTITURA DEL CURBURA.......
8.   AI UITAT???????? trimis de
(31 iul 2012, 17:28:00
DINTE PTR DINTE,OCHI PTR OCHI!!!!!!!!!!!
9.   Comentariu trimis de
(31 iul 2012, 17:53:26
cetatean001 ptr ma-**e medalia sa io pui la gat cand piere ca sa moara fericita ca a facut dita sclavu si marlanu.ba ca**tule ai tupeu sa te duci la savu sa-i spui ca are medaie de 2 lei?astept raspuns smecher de calculator si buncar ce esti
10.   Iar tiganii trimis de
(31 iul 2012, 19:14:49
Eu cred ca rezolvarea acestui conflict ar fi 10 kg de soda caustica si gata cu tiganii
11.   ROMII trimis de
(31 iul 2012, 19:40:31
Johnuu, sa nu fim rasisti si sa putem intr-o oala toti tiganii...sunt foarte multi ROMI care merita sa fie respectati, care au studii si care nu au ca loc de munca...BAZARUL sau zonele aglomerate (stim foarte bine la ce ne referim).In ceea ce priveste personajele de mai sus,care ii iau apararea clanului TURU, singura explicatie este ca sunt prieteni sau colegi de munca, pentru ca, in niciun caz nu o sa vedem un jurist, un economist sau un vanzator la un magazin sa spuna, da... sunt cei mai cinstiti oameni.
12.   Comentariu trimis de
(31 iul 2012, 22:02:19
numai la ficatel a dati domnilor politisti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei