Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 iul 2012 - Anul XVII, nr. 174 (5079)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conflict la Solca

Doi fraţi au fugit din centrul de plasament, după ce au fost agresaţi de un coleg afgan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Doi fraţi, în vârstă de 10 şi 15 ani, au fugit, în noaptea de 25 spre 26 iulie, din Centrul de plasament „Mihail şi Gavriil” Solca, după ce un coleg mai mare afgan, aflat cu protecţie subsidiară în acelaşi centru, i-a agresat.

Conflictul spontan între tânărul afgan şi cei doi fraţi a avut loc miercuri, 25 iulie, în jurul orei 23:30, când primul i-a acuzat pe cei doi fraţi că i-ar fi furat un telefon mobil. Speriaţi, cei doi fraţi au ţipat şi i-au trezit pe supraveghetorii de noapte, care au sunat imediat la 112 pentru aplanarea conflictului. Doi agenţi de poliţie au ajuns imediat la centrul de plasament din Solca şi au stat de vorbă cu ambele părţi. Conflictul a fost aplanat de oamenii de ordine şi de personalul centrului, toată lumea crezând că cei trei se vor linişti şi nu vor mai crea probleme.

 

Anchetă internă

Directorul adjunct al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Florin Tărnăuceanu, ne-a spus că după ce s-a dat din nou stingerea, cei doi fraţi, foarte speriaţi de cele întâmplate, au fugit din centrul de plasament de la Solca. „Înainte de a fi internaţi în Centrul de plasament <Sf. Mihail şi Gavriil> Solca, cei doi fraţi minori au fost în plasament la un asistent maternal profesionist din Boroaia. Acolo au ajuns joi cei doi fraţi, după ce au fugit din Centrul de plasament Solca. Asistentul maternal ne-a sesizat că cei doi copii au ajuns la Boroaia şi noi am trimis o maşină pentru a-i aduce la Suceava. În acest moment, minorii se află internaţi în Centrul de plasament „Speranţa” din Suceava, urmând să vedem ce măsură de plasament se va lua în continuare în cazul lor”, a completat Tărnăuceanu.

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava a demarat o anchetă internă în vederea soluţionării cazului de la Solca. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi au fugit din centrul de plasament, după ce au fost agresaţi de un coleg afgan.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Doi fraţi au fugit din centrul de plasament, după ce au fost agresaţi de un coleg afgan4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei