Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iul 2012 - Anul XVII, nr. 154 (5059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 5 – 11 iulie

Dansuri de societate, la Iulius Mall

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Târgul Colecţionarilor

Parterul Iulius Mall va găzdui, în acest sfârşit de săptămână, universul aparte, plin de mister, rafinament şi romantism al obiectelor de artă şi antichităţi. Reîntâlnirea colecţionarilor şi anticarilor cu iubitorii de frumos va avea loc între 6 şi 8 iulie, în intervalul orar 10.00-22.00. Atunci vor fi expuse spre vânzare variate obiecte din argint (statuete, casete de bijuterii, tacâmuri, obiecte decorative), bijuterii din metale nobile împodobite cu pietre preţioase sau semipreţioase, piese din ceramică, ceasuri de colecţie, instrumente de scris sau pentru tabieturi (pipe, tabachere), sculpturi, picturi, grafică, icoane şi obiecte de cult, stampe şi efecte militare, dar şi tapiţerii şi piese de mic mobilier de epocă.

 

Promoţii estivale

Crazy Prices la C&A – Promoţii estivale, până pe 31 iulie, în Iulius Mall, la C&A. O sumedenie de articole de vară pentru cei mari şi cei mici se află la parterul mall-ului, cu reduceri de tip SALE.

Steilmann – Până pe 31 iulie, Steilmann oferă 50% discount la o gamă vastă de produse. Promoţiile se aplică la casa de marcat.

 

Lecturi de vacanţă, la Cărtureşti

Cartea nu preferă marea sau muntele, România sau străinătatea, rucsacul sau bagajul de mână. Este portabilă, manevrabilă şi compactă. Până pe 31 august, alege cartea potrivită din cele 150 de titluri de vacanţă selectate de Cărtureşti, cu 20% discount.

 

Atelierul de vacanţă, la Cărtureşti

În fiecare marţi, de la ora 18.30, Cărtureşti dedică celor mici o „Seară de Poveşti”, iar Ilinca Rusu, psiholog, coordonează întâlnirile. În fiecare joi, de la aceeaşi oră, librăria găzduieşte „Ateliere de comunicare” pentru copii cu vârste între 9 şi 12 ani, iar Cristina Onofrei, profesor formator, este gazda fiecărui astfel de eveniment.

 

KidsLand Club te premiază!

Până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate! Iulius Mall răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă sunt Delia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şi Armin Kids.

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava

Galleria Mall Suceava invită toți copiii, și nu numai, în fiecare weekend a lunii iulie, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Clovnul Bobo s-a întors la Galleria Suceava

În fiecare zi a lunii iulie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Galleria Suceava și Ciuc dau startul la vacanță

În perioada 18 iunie - 18 august, Galleria Suceava, în parteneriat cu Ciuc Natur Radler, vă invită să luați parte la campania promoțională "Dăm startul la vacanță!". Vino zilnic la Galleria Suceava, cumpără de minim 20 de lei, din magazinele aflate în incinta complexului comercial, depune în urna special amenajată bonul de cumpărături, însoțit de cuponul de tombolă, iar în cele nouă săptămâni de premii, poți câștiga, săptămânal, unul dintre cele cinci sejururi la mare, a câte trei zile, pentru două persoane, cu mic dejun inclus, sau, zilnic, unul dintre cele şapte baxuri de bere Ciuc Natur Radler.

 

Expoziție de fotografie „Cheile Lucavei”

În perioada 4-11 iulie, Galleria Suceava vă invită să vizitați expoziția de fotografie „Cheile Lucavei”, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul. Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul), care are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ.

 

Joi, 5 iulie

Concurs de cultură generală cu premii, La Fierărie

În Pub La Fierărie, de la ora 20:00, Concurs de cultură generală cu premii, tema: Ştefan cel Mare şi Sfânt. Intrarea este liberă.

 

FBI Party, la Padrino

„Padrino & Premiere Models România prezintă un supershow, în care vă vom surprinde cu o prezentare de lenjerie intimă. Special guest JayBi! Intrarea liberă. Pentru că este seară studenţească, oferim o reducere de 15% după ora 24.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 6 iulie

Concert Crosside, La Fierărie

Concert Crosside (Claudiu, Roxana, Alex, Robert şi Vali), La Fierărie, la ora 21:00. Rezervări: 0771 262 251. Intrarea este liberă.

 

Distracţie la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale), la Padrino, şi noi îţi facem cadou 50% pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00. În fiecare vineri, la Padrino, începând cu 22 iunie”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 7 iulie

Origami, la Cărtureşti

La Cărtureşti, în aburii ceaiului parfumat, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Motanul încălțat". Din distribuţie vor face parte Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică. Director general: Vasile Ursachi. Accesul este gratuit!

 

Distracţie în Office`s Club

„Continuăm şi în această sâmbătă să ne vedem la <marea ieşeală>! Te provocăm la distracţie! Fotograful nostru îţi stă la dispoziţie să faci cele mai cool poze, împreună cu gaşca ta. Cea mai votată poză câştigă <marea ieşeală> în Office`s Club, în valoare de 250 de lei!”, anunţă organizatorii. Pentru regulament, accesaţi www.facebook.com/officesclub. Rezervări la 0735 168 111

 

DJ Verony, la Padrino

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări la 0742 365 859 www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei