Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iul 2012 - Anul XVII, nr. 154 (5059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întârzieri

Trei localităţi din judeţul Suceava nu au constituite consiliile locale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a anunţat în cursul zilei de ieri că trei localităţi, printre care şi un oraş, nu au constituite încă deliberativele locale. Este vorba despre oraşul Solca şi de comunele Vicovu de Jos şi Grăniceşti, Consiliile Locale nereuşind să fie constituite după primele două şedinţe convocate de prefect. Florin Sinescu a spus că în cursul zilei de astăzi are loc a treia şedinţă de constituire a Consiliului Local Solca. De asemenea, în cursul zilei de vineri, 6 iulie a.c., va avea a loc a treia şedinţă de constituire a deliberativelor locale din Grăniceşti şi Vicovu de Jos. Trebuie spus că în situaţia în care nici după aceste şedinţe nu vor fi constituite Consiliile Locale din cele trei localităţi, actualii consilieri locali îşi vor pierde mandatele şi vor fi înlocuiţi cu supleanţii de pe listele electorale ale partidelor din partea cărora au candidat.

Florin Sinescu a spus că tot după a treia şedinţă au fost constituite şi Consiliile Locale din Slatina, Ulma şi Frumosu.

„Noi sperăm ca vineri să ajungem să avem constituite toate Consiliile Locale din judeţul Suceava. Sper ca împreună, primarii, viceprimarii şi Consiliile Locale, să înceapă să-şi desfăşoare activitatea conform cu prevederile Legii nr. 215/2001 privind administraţia publică locală”, a spus Florin Sinescu.

Pe de altă parte, prefectul judeţului Suceava a precizat că în comuna Ulma, Consiliul Local va funcţiona cu zece consilieri judeţeni, în condiţiile în care numărul membrilor deliberativului local ar fi trebuit să fie 11. Florin Sinescu a explicat că actualul primar al comunei Ulma, independentul Petru Morocico, a candidat şi pentru un post de consilier local. Petru Morocico a renunţat la postul de consilier local câştigat în urma alegerilor locale, motiv pentru care locul său în deliberativul local al comunei Ulma nu a putut fi ocupat de alt candidat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei localităţi din judeţul Suceava nu au constituite consiliile locale.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei localităţi din judeţul Suceava nu au constituite consiliile locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei