Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 iul 2012 - Anul XVII, nr. 154 (5059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi pe şosele

Doi tineri băuţi la volan au băgat în spital trei bătrâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Doi tineri băuţi la volan au provocat grave accidente rutiere, lovind trei bătrâni care se deplasau pe marginea drumului. Cei trei bătrâni au ajuns la spital cu răni grave, în cazul unuia leziunile punându-i în mare pericol viaţa. Unul dintre tinerii de la volan a părăsit locul accidentului, fiind depistat de poliţişti câteva ore mai târziu. Ambele accidente rutiere s-au petrecut marţi, în interval de câteva ore.

 

Şofer de 20 de ani, beat turtă, a derapat 38 de metri şi a lovit în plin doi bătrâni 

Primul accident s-a petrecut pe un drum forestier deschis circulaţiei de pe raza comunei Izvoarele Sucevei, în jurul orei 15.30. Un autoturism a derapat pe drumul acoperit cu piatră şi a lovit în plin doi bătrâni, ancheta efectuată de poliţie la faţa locului arătând că şoferul circula cu viteză excesivă.  

Conform anchetei poliţiştilor rutieri, şoferul, Mihai Capciuc, în vârstă de 20 de ani, din comuna Moldova Suliţa, nu a adaptat viteza pe carosabilul acoperit cu piatră, scăpând maşina de sub control şi derapând aproximativ 38 de metri, pe contrasens, unde i-a lovit pe Nicolae I., în vârstă de 83 de ani, şi Ioan C., de 64 de ani, localnici din Izvoarele Sucevei, care se deplasau din sens opus.

În urma impactului, bărbatul de 64 de ani a ajuns la spital cu un grav traumatism cranian, în comă profundă, în timp ce bătrânul de 83 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranian, fractură gambă stângă, traumatism coloană cervicală. Aşadar, leziuni grave în cazul ambilor, la o primă estimare medicală apreciindu-se că, dacă nu apar complicaţii, victimele au nevoie fiecare de peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

Şoferul de 20 de ani a fost verificat cu etilotestul, rezultând o concentraţie de 0,94 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate apoi probe biologice, în mod normal concentraţia de alcool în sânge urmând a fi de peste 1,8 la mie.  

 

A lovit o femeie şi apoi a fugit acasă

Al doilea accident provocat de un tânăr şofer băut a avut loc marţi noapte, în jurul orei 22.30, pe drumul comunal din Gemenea - Stulpicani.

Conform anchetei poliţiei, Georgel Cosovan, în vârstă de 25 de ani, localnic, a acroşat-o din lateral pe Domnica P., în vârstă de 75 de ani, şi ea din Gemenea, care se deplasa regulamentar din sens opus, pe marginea părţii carosabile. Poliţiştii consideră că principala cauză a accidentului este consumul de alcool al conducătorului auto. După impact, se arată în ancheta poliţiei, tânărul şofer a părăsit locul accidentului, fiind identificat aproximativ două ore mai târziu, la domiciliul său. În momentul în care poliţiştii au dat de el, şoferul de 25 de ani avea o concentraţie de 0,55 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Autorul accidentului va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri băuţi la volan au băgat în spital trei bătrâni.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri băuţi la volan au băgat în spital trei bătrâni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei