Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iul 2012 - Anul XVII, nr. 152 (5057)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alegeri

PRM nu a murit. PRM are viceprimar într-un oraş din Suceava!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă la nivel naţional şi în judeţul Suceava gâfâie din răsputeri, Partidul România Mare nu a murit definitiv. O dovadă în acest sens este atipicul municipiu staţiune de interes naţional Vatra Dornei, localitate unde PRM a ajuns la putere.

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Local a adus o nouă surpriză, iar reprezentanţii USL, deşi deţin cel mai mare număr de aleşi locali, nu au reuşit să-şi impună un viceprimar.

În aceste condiţii, în urma negocierilor care s-au purtat între partide, viceprimar a fost ales Nicu Cojocaru, preşedintele PRM Vatra Dornei.

Trebuie spus că în Consiliul Local din Vatra Dornei USL a obţinut opt mandate, PDL a primit şase mandate, în timp ce PRM este reprezentat de două persoane, iar PP-DD de un consilier local.

În aceste condiţii, cele mai mari şanse de a desemna un viceprimar le aveau cei de la USL, numai că alianţa aproape inexistentă dintre PSD şi PNL Vatra Dornei a făcut ca în final viceprimarul să fie din partea PRM.

Noul viceprimar este la a treia experienţă de acest gen. Nicu Cojocaru a mai deţinut funcţia de viceprimar în municipiul Vatra Dornei în perioada 2000-2008, iar în ultimii patru ani a ocupat funcţia de director al ACET Vatra Dornei.

După alegerile din 10 iunie 2012, postul de primar i-a revenit democrat-liberalului Ilie Boncheş, care a fost desemnat să conducă municipiul Vatra Dornei cu mai puţin de 27% din opţiunile celor prezenţi la urne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PRM nu a murit. PRM are viceprimar într-un oraş din Suceava!.
 Vizualizări articol: 1222 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
PRM nu a murit. PRM are viceprimar într-un oraş din Suceava!4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari! trimis de
( 3 iul 2012, 17:22:48
Ma bucur ca in sfarsit s-a ales un om corect si sincer la conducerea orasului!Doamne ajuta!!!
2.   Alegere inteleapta la Vatra Dornei trimis de
( 5 iul 2012, 22:50:56
Este adevarat ca PRM-ul la nivelul tarii este un partid defunct si depasit, datorita conducatorlui sau CV tudor care, sa-mi fie iertat,prin iesirile si manifestarile sale isterice,au facut cel mai imens rau,acestui partid.
Eu il cunosc de mult timp pe Nicusor Cojocaru,atat pe el cat si familia dumnealui ,marefer la parinti si frate si pt sa afirm cu toata certitudinea si seriozitatea ca este o famile foartte onorabila si respectata in Vatra Dornei, si cred ca s-a facut o alegere inteleapta la nivelul primariei orasului, alegandu-l pe dumnealui.
Nu am aceleasi convingeri politice cu dl Cojocaru,(care cred ca este conjuctural membru PRM), dar asta nu ma impiedica sa-i apreciez faptele si realizarile pe care le-a avut pentru acest oras, in mandatele precedente, tot ca viceprimar.
De aceea spun inca odata, ca experienta,si seriozitatea sa, a facut sa incline balanta in favorea lui,...in detrimentul celorlalti aspiranti al acestui post in primarie.
Am toata convingerea, ca impreuna cu primarul actual ales meritoriu de catre populatie, D-l Ilie Boanches, vor implini impreuna programul promis in campania electorala ,ca sa satisfaca pretentiile ,necesitatile stringente si asteptarile dornenilor, si nu numai, pentru ca Vatra Dornei sa devina un oras-statiune modern , o perla a Bucovinei, care sa faca parte din circuitul turismului european.
Mult succes celor doi capi ai primariei dornene,.. la fel si consilierilor locali, care le doresc si lor, multa intelepciune si mult patriotism, sa primeze interesul obstei,in fata celui personal.
Felicitari si multa bafta!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei