Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iun 2012 - Anul XVII, nr. 150 (5055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Locuri de muncă

Târgul Expo Jobs Bucovina a avut peste 1.200 de vizitatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Peste 1.200 de persoane au vizitat cea de a doua ediție a celui mai mare târg de locuri de muncă din Suceava - Expo Jobs Bucovina. Evenimentul a fost organizat la Camera de Comerțși Industrie (CCI) Suceava și a reunit peste 25 dintre cele mai importante companii, care au oferit peste 90 de locuri de muncă atât din țară, cât și din străinătate. Printre firmele participante au fost și Egger Romania, Groupama, Loial Impex, Generali Asigurări, Continental Hotels, Centrul de Carieră Krevin, Best Western Bucovina – Club de Munte, Auto Schunn, Carrefour, Easy Call, Allianz Țiriac, Revine Impex, Taco Loco, Modin, Fontur, Nereida, Nord Scala.

Cea de a doua ediție a Expo Jobs Bucovina a fost organizata în perioada 27 - 28 iunie a.c. de Camera de Comerţ și Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava,  Inspectoratul Teritorial de Muncă și Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava.

Directorul general al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a declarat: “Considerăm că cea de a doua ediţie a Expo Jobs Bucovina şi-a atins obiectivul propus, şi anume acela de a pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă oferta de locuri de muncă disponibile, precum şi participanţilor un număr cât mai mare de potenţiali candidaţi pentru posturile oferite de aceştia. În urma chestionării participanţilor ofertanţi de locuri de muncă, de peste 90% dintre aceştia şi-au exprimat dorinţa de a participa şi la următoarea ediţie, ceea ce ne bucură şi ne obligă în acelaşi timp să realizăm şi pe viitor astfel de manifestări. Acest eveniment a promovat şi portalul locurilor de muncă de pe site-ul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, www.ccisv.ro/jobs”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul Expo Jobs Bucovina a avut peste 1.200 de vizitatori.
 Vizualizări articol: 1042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul Expo Jobs Bucovina a avut peste 1.200 de vizitatori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei