Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 iun 2012 - Anul XVII, nr. 150 (5055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Demonstraţii de arte marţiale călare, în deschiderea concursului hipic Cupa Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Spectatorii concursului hipic Cupa Bucovinei Romsilva, a cărui deschidere oficială va avea loc astăzi, 30 iunie, la ora 13.00, vor putea admira cai de rasă din toată ţara, care vor concura la curse cu obstacole, dar şi o impresionantă demonstraţie de arte marţiale călare, în special tir cu arcul, din goana calului.

Concursul, al cărui start a fost dat ieri, la ora 10.00, beneficiază de participarea a zece cluburi hipice de renume din întreaga ţară, cei 50 de cai înscrişi în concurs fiind renumiţi cai de sărituri la obstacole, cu rezultate foarte bune atât în ţară, cât şi peste hotare.

Zilnic, caii şi călăreţii au de trecut prin cinci probe de foc, în care gradul de dificultate a obstacolelor creşte tot mai mult, reuşita fiind condiţionată atât de calităţile calului, cât şi de abilitatea jocheului.

Astăzi, programul competiţional de pe hipodromul Hergheliei Rădăuţi începe de la ora 09.00 şi se estimează a se finaliza la ora 20.00, ca urmare a numărului mare de participanţi în concurs.

La ora 13.00 va avea loc deschiderea oficială a concursului hipic Cupa Bucovinei Romsilva - Memorialul „Adrian Totoescu”, la care cuvântul de deschidere va fi rostit de şeful Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu.

Tot atunci va avea loc şi o demonstraţie de arte marţiale călare, susţinută de actorul Denis Ştefan, cunoscut mai ales din telenovelele “Inimă de ţigan”, “Regina”, “Iubire şi onoare”, care a mai jucat şi în diverse filme româneşti şi străine, precum “Păcală se întoarce” sau "Modigliani”, în care a fost dublura celebrului Andy Garcia.

Denis Ştefan este reprezentantul Şcolii Kassai în România şi primul român care a obţinut dreptul de a deschide la noi o şcoală de tras cu arcul de pe cal.

În a treia zi a concursului hipic de pe hipodromul Hergheliei Rădăuţi, duminică, programul competiţional va începe de la ora 10.00 şi va dura până la aproximativ ora 15.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demonstraţii de arte marţiale călare, în deschiderea concursului hipic Cupa Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Demonstraţii de arte marţiale călare, în deschiderea concursului hipic Cupa Bucovinei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei