Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iun 2012 - Anul XVII, nr. 148 (5053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 28 iunie – 4 iulie

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

„Bucuria luminii”

22 de pânze pictate în ulei cu peisaj marin şi colinar, semnate de Livia Pânzaru (farmacist) şi Ioana Cezara Poiată (medic oftalmolog), vor fi expuse până pe 30 iunie. Reunite sub titlul „Bucuria luminii”, expoziţia este organizată de Iulius Mall, în colaborare cu Alianţa Pro Bucovina şi SAAAPB Suceava.

 

Promoţii estivale al Iulius Mall

Crazy Prices la C&A – Promoţii estivale până pe 31 iulie, în Iulius Mall, la C&A. Sumedenie de articolele de vară pentru cei mari şi cei mici se află la parterul mall-ului, cu reduceri de tip sale.

Steilmann – Până pe 31 iulie, Steilmann oferă 50% discount la o gamă vastă de produse. Promoţiile se aplică la casa de marcat.


Lecturi de vacanţă

Cartea nu preferă marea sau muntele, România sau străinătatea, rucsacul sau bagajul de mână. Este portabilă, manevrabilă şi compactă. Până pe 31 august, alege cartea potrivită din cele 150 de titluri de vacanţă selectate de Cărtureşti, cu 20% discount.

 

KidsLand Club te premiază

Până pe 31 august, cumpărăturile din magazinele pentru copii sunt premiate! Iulius Mall răsplăteşte clienţii care cumpără jucării, vestimentaţie, încălţăminte, accesorii, obiecte de decor şi alte articole pentru copii. La cumpărături de 50, 100 şi 150 de lei (bonuri cumulate, chiar şi din zile diferite), clienţii primesc ore gratuite de joacă pentru cei mici la KidsLand. Magazinele care participă la tombolă sunt Delia’07, Cofetăria Oana, Evel Mod, Louise, Dinoland şi Armin Kids.

 

Ferma animalelor, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava le-a pregătit celor mici sute de motive de voie bună într-un singur loc: Ferma Animalelor – un loc de distracţie unic în ţară şi extrem de special, deschis până pe 1 iulie. Aceasta îi aşteaptă pe toţi sucevenii cu un decor spectaculos, unde prichindeii se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit.

 

Expo Art Absolvent 2012

În City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, s-a deschis expoziţia absolvenţilor Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu”. Expoziţia reuneşte creaţii realizate de absolvenţi de la clasele de artă plastică ale prof. Iulian Asimionesei, Angela Pitariu-Bolnavu, Oana Ruxandra Hrişcă şi clasa de arhitectură şi design a prof. Neculai Moroşan şi cuprinde lucrări de pictură, grafică, propuneri de proiecte arhitectonice şi de obiecte utilitare.

 

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava îi invită pe toți copiii, în fiecare weekend, la "Open Weekend", unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

 

Întâlnire cu Clovnul Bobo

În fiecare zi a lunii iunie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.
 

Galleria Suceava și Ciuc dau startul la vacanță

În perioada 18 iunie - 18 august, Galleria Suceava, în parteneriat cu Ciuc Natural Radler, vă invită să luați partea la campania promoțională "Dăm startul la vacanță!". „Vino zilnic la Galleria Suceava, cumpără de minim 20 de lei din magazinele aflate în incinta complexului comercial, depune în urna special amenajată bonul de cumpărături, însoțit de cuponul de tombolă. În cele nouă săptămâni de premii, poți câștiga, săptămânal, unul dintre cele cinci sejururi la mare, a câte trei zile, pentru două persoane, cu mic dejun inclus, sau, zilnic, unul din cele şapte baxuri de bere Ciuc Natur Radler”, anunţă organizatorii.

 

Joi, 28 iunie

În Padrino, College Summer Party

În Padrino este College Summer Party. „Eşti student? Vino să petrecem împreună! Shot-uri din partea casei, pentru toţi studenţii, şi reducere de 15%, după ora 24:00. Nu rata cea mai tare petrecere studenţească, marca Padrino!”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 29 iunie

Şampanie pentru Petru şi Pavel

Clienţii şi clientele Iulius Mall care poartă numele celor doi sfinţii vor fi aniversaţi. Primele 150 de persoane care vin la Centrul Info cu un bon de cumpărături şi cartea de identitate primesc din partea Iulius Mall o sticlă de şampanie pentru a sărbători onomastica alături de cei dragi.

 

Cadouri..., la Padrino

„E ziua ta săptămâna asta? Ia-ţi prietenii şi sărbătoreşte-o vineri (în afara serilor cu evenimente speciale), la Padrino, şi noi îţi facem cadou 50% pentru toate produsele din bar, la nota de plată, după ora 22.00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 30 iunie

„Turismul Ecumenic în Bucovina”, ediţia a II-a

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, de la ora 11:30, cea de-a II-a ediţie a manifestării ştiinţifice “Turismul Ecumenic în Bucovina”. Evenimentul, care va avea loc sub patronajul Facultăţii de Inginerie Alimentară, urmăreşte promovarea turismului ecumenic în judeţul Suceava şi zonele limitrofe.

 

Origami, la Cărtureşti

La Cărtureşti, în aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Master Class, la Iulius Mall

De la ora 12:00, pe terenul de sport Club Strikers din Iulius Mall, trăieşte experienţa Zumba! Alina Duma şi Andreea Teodora, de la MC Zumba Fitness, vor antrena publicul să se distreze şi să ardă sute de calorii. Paşii sunt simpli, uşor de urmat şi pot aduce premii veritabile!

 

Motorfest, în parcarea Iulius Mall

Parcarea Iulius Mall va găzdui o demonstraţie de Stunt Moto. Toţi motocicliştii veniţi la Motorfest vor ajunge, în jurul orei 12:00, în parcarea mall-ului, după parada de 80 km pe traseul Gura Humorului – Suceava. Organizatorul festivalului, Clubul Moto “North Gang Riders”, îi aşteaptă pe iubitorii motoarelor pe două roţi la cea de-a doua ediţie Motorfest la Suceava.

 

Distracţie în stil Padrino

„Te invităm să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş”, este invitaţia organizatorilor. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Provocare..., la Office`s Club

„În fiecare sâmbătă, ne vedem la <marea ieşeală>! Te provocăm la distracţie! Fotograful nostru îţi stă la dispoziţie să faci cele mai cool poze, împreună cu gaşca ta. Cea mai votată poză câştigă <marea ieşeală>, în Office`s Club, în valoare de 250 de lei!”, anunţă reprezentanţii clubului. Pentru regulament, accesaţi www.facebook.com/officesclub. Rezervări 0735 168 111

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta, în zona dedicată copiilor, din Galleria Suceava (la etaj), piesa "James şi piersica uriaşă".

 

Lansare de carte, "Iubirea care vindecă" de Gigi Ghinea

Shopping City Suceava şi Alexandria Librării vă invită la lansarea cărţii "Iubirea care vindecă" de Gigi Ghinea. Manifestarea va începe la ora 12.00, în City Gallery, cartea fiind prezentată de psiholog Gabriela Clement. La întâlnirea cu cititorii, Gigi Ghinea va aborda vindecarea spirituală într-o manieră existenţialistă. "Iubirea care vindecă" este cea de-a doua carte semnată Gigi Ghinea, după "Cum m-am vindecat de nefericire".

 

Duminică, 1 iulie

Vizionează finala Euro 2012 la Gusto's Pub!

Galleria Suceava vă invită în Gusto's Pub, situat la parterul complexului comercial, pentru a viziona Finala Campionatului European de Fotbal! Primii 50 de spectatori la meci vor primi câte o bere din partea casei, iar la finalul meciului, dacă vor ghici scorul corect, vor putea avea şansa să câştige şi mingea UEFA 2012 Adidas, pusă la bătaie de organizatori.

 

Marţi, 3 iulie

Atelierul de vacanţă

În fiecare marţi, de la ora 18.30, Cărtureşti dedică celor mici o seară de poveşti, iar Ilinca Rusu, psiholog, coordonează întâlnirile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1139 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei