Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iun 2012 - Anul XVII, nr. 145 (5050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Mii de suceveni au participat la concertele organizate de Mix Music de Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva mii de suceveni au participat sâmbătă seara la concertele organizate de Zilele Sucevei de Mix Music Bucureşti. Evenimentul, Mix Music Evo 2012, a avut loc în parcarea Iulius Mall Suceava, într-un spaţiu special amenajat pentru aceste concerte. Organizarea a fost impecabilă, sucevenii veniţi să vadă concertele având la dispoziţie mese la care puteau servi bere, mici şi alte produse oferite la standurile special amenajate, în timp ce pentru cei mici au fost pregătite tobogane şi trambuline.

Cel care a dat startul la distracţie a fost prezentatorul TV Cătălin Mândruţă, care înainte de începerea concertelor a oferit premii celor din public. Într-o atmosferă incendiară şi cu un public pe măsură, pe scenă au urcat Skizzo Skillz, apoi Keo şi Roxy de la Blaxy Girls. Keo şi-a început recitalul cu piesa „Give Me Your Love”, după care a invitat-o pe scenă pe Ruxy de la Blaxy Girls, cei doi interpretând piesa „Hot ’n Cold” a cântăreţei Katy Perry. De precizat că recitalurilor celor trei interpreţi, Skizzo Skillz, apoi Keo şi Roxy, au fost bine apreciate de publicul sucevean.

După încă un rând de premii oferite de Cătălin Măruţă, pe scenă a urcat trupa Proconsul. Membrii trupei au oferit un concert de aproximativ o oră, timp în care sucevenii au putut să asculte unele dintre cele mai cunoscute melodii ale celor de la Proconsul, cum ar fi „Mi-ai luat inima”, „Spune-mi despre noi” sau „Cerul”, dar şi cover-uri după piese din repertoriul internaţional.

 

„1 leu pentru copacul tău”

Toţi cei care au participat la concertele din cadrul turneului Mix Music Evo 2012 au plătit un bilet de intrare de 1 leu, banii strânşi la Suceava urmând să fie folosiţi pentru plantarea unor copaci într-un parc din Suceava. Managerul turneului Mix Music Evo, Marius Gavrilă, a explicat că această acţiune are loc în cadrul campaniei „1 leu pentru copacul tău”. „În toamnă ne vom întoarce în fiecare oraş în care am avut concerte, pentru a planta copaci într-un parc. De asemenea, vom pune patru stele din marmură neagră, pe care vom scrie Turneul Mux Music Evo şi pe care vor fi scrise numele artiştilor şi al sponsorului. De asemenea, va fi montată o hartă a României, cu simbolul <Verde pentru România>”, a spus Marius Gavrilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de suceveni au participat la concertele organizate de Mix Music de Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mii de suceveni au participat la concertele organizate de Mix Music de Zilele Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei