Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 iun 2012 - Anul XVII, nr. 135 (5040)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transport public

Traseu de maxi-taxi al TPL, modificat începând de vineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii cartierului Burdujeni Sat vor avea la dispoziţie, începând de vineri, un maxi-taxi TPL, care va circula din oră în oră spre Centru, preluând călători inclusiv de pe strada Victor Babeş.

Microbuzul de maxi-taxi de pe linia 22 circulă şi în prezent, dar pe un traseu puţin diferit şi la intervale orare mai mari (la 75de minute).

Astfel, la solicitarea locuitorilor de pe strada Victor Babeş, microbuzul 22, care pleacă din staţia Gropi, trece pe strada Plevnei, pe Cuza Vodă şi apoi merge spre centru, va intra începând de vineri, 15 iunie, şi pe strada Victor Babeş.

În acelaşi timp, pentru că parcurgerea noului traseu ar fi însemnat ca numărul curselor zilnice să scadă, fiind alocat mai mult timp fiecărei curse, conducerea TPL a făcut modificări şi la orarul curselor.

Microbuzele liniei 22 vor circula începând de vineri din oră în oră, plecările din staţia Gropi începând cu 06:15 şi încheindu-se la 20:15.

Noul traseu al liniei 22 are ca punct final staţia Centru, nu cea din Obcini, de la Agenţia de Protecţie a Mediului, încât cei care vor dă meargă mai departe trebuie să urce în alt mijloc de transport.

Directorul TPL, Darie Romaniuc, a precizat că modificările făcute la acest traseu fac parte din strategia de implementare a transportului modular.

Acesta prevede acoperirea unor trasee cu curse destul de dese, dar până într-un anumit punct, de unde călătorul urmează un alt taseu, până la staţia dorită.

“Pentru elevi, studenţi şi alte persoane care au abonamente de călătorie nu-i costă nimic ca din Centru să ia un autobuz de pe linia 4, 2 sau 5, să ajungă unde doresc. Doar călătorii ocazionali vor avea de plătit o nouă călătorie dacă din Centru vor să ajungă în altă parte a oraşului”, a explicat Darie Romaniuc.

Mai exact, prin scurtarea traseului microbuzului, călătorii vor avea la dispoziţie mai multe curse într-o zi, precum şi o acoperire mai bună a zonei Burdujeni Sat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traseu de maxi-taxi al TPL, modificat începând de vineri.
 Vizualizări articol: 891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traseu de maxi-taxi al TPL, modificat începând de vineri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei