Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 mai 2012 - Anul XVII, nr. 117 (5022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spargere

I-a furat din casă banii pregătiţi să îşi cumpere maşină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Frătăuţii Noi a reclamat luni la poliţie că i-au dispărut din casă banii pe care îi avea pregătiţi pentru a-şi cumpăra maşină.

Gheorghe L., în vârstă de 35 de ani, le-a spus poliţiştilor că furtul s-a produs sâmbătă, pe 19 mai, şi a observat lipsa banilor abia a doua zi. Nu a reclamat furtul imediat la poliţie, întrucât a crezut că banii care lipseau au fost luaţi de soţia sa şi puşi în altă parte. Când s-a lămurit că nu nevasta a pus mâna pe banii respectivi, 1.600 de euro, 80 de lire sterline şi 800 de lei, s-a dus glonţ la poliţie.

Cel mai probabil, susţinea păgubitul, hoţul a intrat în casă prin escaladarea unui geam deschis. Faptul că persoana care a luat banii a ştiut exact unde să caute, fără să răscolească şi alte bunuri prin imobil, i-a determinat pe poliţişti să creadă că hoţul ştia exact unde îşi ţine proprietarul economiile. Pe acest considerent, judiciariştii au reuşit imediat să afle cine este hoţul, acesta fiind identificat în persoana unui fost zilier care a lucrat la ferma părţii vătămate în luna aprilie, Marian Z., în vârstă de 29 de ani, din municipiul Botoşani, individ cunoscut cu antecedente penale.

„În baza probelor administrate și în urma analizării dosarului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus măsura reținerii suspectului, acesta urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-a furat din casă banii pregătiţi să îşi cumpere maşină.
 Vizualizări articol: 1720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
I-a furat din casă banii pregătiţi să îşi cumpere maşină5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei