Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mai 2012 - Anul XVII, nr. 110 (5015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri europene

CJ a finalizat proiectul „Centrul naţional de informare şi promovare turistică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a finalizat proiectul „Centrul naţional de informare şi promovare turistică”, finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional. Clădirea noului centru de informare turistică se află pe un teren aflat între Hotelul „Bucovina” şi Biblioteca I.G. Sbiera, valoarea proiectului fiind de 1,3 milioane de lei. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Vasile Ilie a declarat, în cursul zilei de ieri, că proiectul s-a realizat pentru promovarea potenţialului turistic din judeţ, în vederea creşterii numărului de turişti cu peste 25%. Vasile Ilie a arătat că tot în cadrul proiectului a fost realizat un sistem integrat şi informatizat al ofertei turistice din judeţul Suceava. „Centrul de informare turistică este un instrument important în promovarea destinaţiilor turistice şi are prioritate prezentarea tuturor ofertelor de servicii turistice din judeţ”, a precizat Vasile Ilie.

Pe de altă parte, vicepreşedintele CJ Suceava a ţinut să precizeze că în luna martie 2012, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, numărul turiştilor a crescut semnificativ, în special al celor străini. Vasile Ilie a arătat că numărul de sosiri a turiştilor în pensiunile şi hotelurile din judeţ în luna martie a fost cu 16,4% mai mare decât în februarie 2012 şi cu 18,5% mai mare decât în luna martie 2011. El a mai arătat că în martie 2012, numărul turiştilor străini a crescut cu 71,4% comparativ cu luna precedentă, şi cu 28,2% în comparaţie cu luna martie 2011. Vasile Ilie a adăugat că în luna martie 2012 s-a înregistrat şi o creştere a numărului de înnoptări în pensiunile şi hotelurile din judeţ, cu 12,8% mai mult decât în februarie 2012 şi cu 27,3% mai mult decât în martie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ a finalizat proiectul „Centrul naţional de informare şi promovare turistică”.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
CJ a finalizat proiectul „Centrul naţional de informare şi promovare turistică”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Are si lift? trimis de
(15 mai 2012, 12:12:34
Are si lift? Sa-l poata chema liftierul Popovici ,sa nu-si iese din mana.. ca am auzit ca a ajuns si acolo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei