Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mai 2012 - Anul XVII, nr. 109 (5014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La Suceava

Peste zece tone de deşeuri electrice şi electronice, colectate într-o singură zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste zece tone de echipamente electrice şi electronice vechi sau defecte care vor lua calea reciclării au fost colectate, sâmbătă, la Suceava, în cadrul campaniei de mediu „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, organizată de RoRec România, în colaborare cu Primăria Suceava.

Toţi cei care s-au debarasat de aparatură electrică şi electronică uzată sau stricată au fost înscrişi automat la o tombolă la care au putut câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 25 de premii puse în joc cu această ocazie, respectiv trei frigidere, cinci cuptoare cu microunde, cinci DVD-playere, doi roboţi de bucătărie şi zece cafetiere. Câştigătorii premiilor au fost anunţaţi în aceeaşi zi, în jurul orei 17.00, la scurt timp după încheierea acţiunii de colectare, de către viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harşovschi.

 

Cine sunt câştigătorii celor 25 de premii

Câştigătorii sunt Sorin Chihaia, Marian Florea, Georgiana Păstrăv – frigidere, Mărioara Ciuntu, Minodora Bursuc, Codrin Prorociuc, Sorin Ştefan Păstrăv, Paul Chirilă – cuptoare cu microunde, Elena Demetriu, Ileana Barbu, Elena Matei, Marcel Dumitraş, Mihai Breileanu - DVD-playere, Anca Păstrăv, Oana Gherasim – roboţi de bucătărie şi Tudoriţa Rusa, Simona Iacob, Maria Sălăgean, Răzvan George Fertu, Cosmin Monachu, Valentin Roman, Andrei Vorobchievici, Bianca Polohorschi, Constantin Talpalariu, Maria Nechifor – cafetiere. Cele 25 de premii pot fi ridicate începând de marţi, 15 mai, de la sediul societăţii Rosal Suceava.

Sâmbătă, în ziua colectei, au fost premiaţi şi voluntarii participanţi la campania de mediu, elevi de la şcolile şi colegiile din Suceava, care au promovat acţiunea împărţind populaţiei materiale informative. Pentru implicarea lor, tinerii au fost răsplătiţi cu câte o diplomă, un rucsac, o agendă şi un pix.

 

Şapte tone de deşeuri electrice şi electronice, adunate în 2011

La ediţia din acest an a campaniei de reciclare au fost implicate şi mai multe instituţii de învăţământ, precum Colegiul Naţional „Petru Rareş”, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 9 „Ion Creangă”, Colegiul Naţional „Spiru Haret”, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 11 “Miron Costin”, Şcoala cu Clasele I-VIII Nr. 7 din Iţcani, ai căror reprezentanţi, elevi şi profesori, au fost prezenţi la cele şase puncte de colectare, pentru a primi şi contabiliza deşeurile electrice şi electronice predate de populaţie.

La campania de anul trecut, de la locuitorii municipiului Suceava s-au adunat şapte tone de aparatură electrică şi electronică veche sau defectă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste zece tone de deşeuri electrice şi electronice, colectate într-o singură zi.
 Vizualizări articol: 1584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Peste zece tone de deşeuri electrice şi electronice, colectate într-o singură zi5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei