Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mai 2012 - Anul XVII, nr. 104 (5009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă poliţie

O fată de 16 ani a reclamat un viol, după ce a mers la plimbare cu scuterul, în pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O minoră în vârstă de 16 ani, din comunitatea de romi din Pătrăuţi, a reclamat că a fost violată de un consătean cu un an mai mare. Violul s-ar fi petrecut duminică noapte, însă fata le-a povestit păţania părinţilor abia ieri, în jurul prânzului, când a fost sesizată şi poliţia.

Conform anchetei poliţiei, fata s-a urcat de bunăvoie pe scuterul condus de băiatul de 17 ani, mergând cu acesta în pădurea din apropierea locuinţei. Aici, băiatul ar fi devenit violent, sechestrând-o pe fată şi apoi violând-o. Surse judiciare au precizat că varianta violului nu pare plauzibilă, cu atât mai mult cu cât nici examinarea medico-legală nu a adus indicii cum că minora ar fi fost agresată sexual sau fizic.

Apare apoi întrebarea de ce violul a fost reclamat atât de târziu. Minora de 16 ani a declarat că nu a spus ce a păţit de frică, însă a început să se simtă rău, iar membri familiei şi-au dat seama că ceva nu este în regulă.

Ancheta poliţiei continuă, pentru a se stabili cu exactitate dacă fata a fost agresată sexual ori dacă a fost sechestrată, aşa cum susţin membrii familiei acesteia.

Poliţiştii nu exclud ca această reclamaţie să fie doar o răzbunare şi să aibă legătură cu un caz petrecut joia trecută la Pătrăuţi. Atunci, un bărbat de 31 de ani, Ioan Morhan, a fost bătut de patru indivizi din etnia romă, localnicul Gheorghe Burduja şi cei trei fii ai săi, toţi cei patru agresori fiind ulterior arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Fata violată este din familia celor arestaţi, Burduja, în timp ce tânărul reclamat că a comis violul este din familia Răscol, în curtea căreia a avut loc scandalul şi bătaia de joi seară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fată de 16 ani a reclamat un viol, după ce a mers la plimbare cu scuterul, în pădure.
 Vizualizări articol: 797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 5 voturi
O fată de 16 ani a reclamat un viol, după ce a mers la plimbare cu scuterul, în pădure1.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Romeo si Julieta varianta Patrauti trimis de
( 8 mai 2012, 21:32:44
Nene Paiule te-ai scos !!! ai dat lovitura ,,, mai cauta inca cateva stiri ce au legatura cu clasicii literaturii universale si esti posesor de statuie , undeva pe aleea artistilor. Uite iti mai sugerez cateva idei :
Eu zic sa incerci mai intai ca e de mare actualitate tema "Mizerabililor" prin partidele politice, sau "Dupa 20 de ani" in varianta hiperbrucaniana, sau "Potopul" versiunea apei din vremurile lui Iliescu ori "Cei trei muschetari" varianta USL si transfugii.
La fel de bine poti incerca titlul "Un pitic cu capul mare/tare" pe note de drept constitutional, sau "Sara pe deal " cu litere de-o stana si inca cate si mai cate...
Dar fii atent daca doresti alele sau amanunte de punere in subiect , va trebui sa ma citezi ca sursa osim "vai de mama noastra".

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei