Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mai 2012 - Anul XVII, nr. 104 (5009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

„Mi-a plasat o bilă neagră măsluită, fiindcă am încercat să-mi apăr copiii, viaţa şi sănătatea mea”

În vremuri apocaliptice, în secolul minciunii, nimic nu mai miră din cele ce se petrec, chiar în Sâmbătă Paştelui, când nu te aştepţi ca un individ ca Vasile Melniciuc, care poate fi văzut cum păzeşte icoanele de la Sf. Ioan cel Nou şi îi curg balele după fustele femeilor, să vină nepoftit în casa copiilor mei unde mai locuiesc şi eu, şi-a permis să agreseze pe unul din fii, forţându-i şi obligându-i să stea închişi separat într-o cameră a bordelului acestuia, unde copiii au găsit un CD pe care era scris „porno”.

Fiul Buta Paul, de 11 ani, cel agresat pe data de 14.04.2012, în Sâmbăta Paştelui, speriat mi-a spus telefonic să vin repede acasă căci se teme deoarece a venit la uşă agresorul. Fac precizarea că pe acest individ, numitul Melniciuc V., pe data de 20.02.2012, l-am găsit în casă, când m-a jignit, m-a insultat, ameninţat, intenţionând să mă lovească, băgându-se între noi soţia, a doua oară a făcut acelaşi lucru pe data de 04.04.2012, în incinta Primăriei Suceava, de data aceasta intervenind gardianul de serviciu, iar a treia oară în Sâmbăta Paştelui, când l-am găsit coborând scările blocului, deoarece l-am întrebat ce caută iarăşi în casa copiilor acesta mi-a adresat injurii, lovindu-mă în faţă, am căutat să-l evit să mă apăr împingându-l, dar acesta a continuat să mă lovească. Fiind nemâncat, îmbrăcat sumar, venind de la cumpărături pentru Sfintele Paşti nu m-am aşteptat la aşa ceva, însă găsind pe jos un lemn, nu un topor, m-am apărat de agresor cum am putut, însă acesta m-a trântit pe jos, continuând să mă lovească şi în cap şi în ochi, atunci fiul Buta Paul a strigat „lasă-l în pace, căci e tatăl meu”. La strigătele copilului au ieşit şi alţi vecini, din care cauză agresorul s-a ridicat de pe mine ieşind din bloc.

Mirarea nu este că nu s-a putut abţine în Sâmbăta Paştelui, deoarece a reuşit să-i sucească minţile soţiei, cu care a făcut front comun şi plan de a mă scoate în stradă, de a duce minorii la stat, şi de a-şi aduce cumătrul devenit concubin şi gigolo în casa copiilor, mutând bordelul în patul meu, iar pensia şi alocaţiile copiilor să le topească împreună.

Este adevărat că cele petrecute în Sâmbăta Paştelui au dezvăluit un om periculos şi imoral având mai multe soţii şi copii fiind cunoscut ca un client vechi, bătăuş şi agresor ca într-o junglă privată în oraşul Suceava, unde pocneşte pe cine vrea muşchiul lui, fiind chiar cu antecedente şi privare de libertate, care şi-a permis să mă ameninţe că mă evacuează el de la balcon direct în puşcărie, după ce mai întâi m-ar iubi şi pe mine, şi alte ameninţări.

Nu e vorba de gelozie, când fiul meu agresat de un asemenea individ mă cheamă disperat să-i vin în ajutor, ca tată al copiilor am dreptul să-mi apăr copiii şi familia, de un astfel de impostor agresiv şi violent, cu studii înalte în legea junglei, expert în icoane sfinte şi fuste de femei, şi de a înşela statul că ar fi mare revoluţionar în 1989, primind 22 de ani ca mulţi alţii bani publici cât 6 amărâţi de pensionari care au trudit o viaţă la CAP-urile comuniste. La mulţi le-au tăiat aceste sume mari nemeritate, pentru că ar fi primit şi altă pensie că ar fi bolnav, te întrebi ce boală ar avea, dacă este atât de feroce şi agresiv?

Iar de fapt ce treabă ar avea un asemenea individ, cu evacuarea, cu balconul, cu uşa, cu copiii, deoarece soţia pe 14.04.2012, când am intrat în casă vorbea la telefon cu sora agresorului, căruia i-a spus „că nu ştiu de ce a venit şi ce-a căutat, căci de fapt agresorul nu are nici o meserie, decât cea de bătăuş, ascuns după icoane”.

În concluzie planul şi-a atins parţial scopul, vrând să demonstreze preotului paroh că nu sunt un om paşnic, iar la Judecătoria Suceava, având dosar pe rol pentru reîncredinţare minori, mi-a plasat o bilă neagră măsluită, fiindcă am încercat să-mi apăr copiii, viaţa şi sănătatea mea, de un individ periculos, care se comportă ca în junglă.

Mihai BUTA

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Mi-a plasat o bilă neagră măsluită, fiindcă am încercat să-mi apăr copiii, viaţa şi sănătatea mea”.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
„Mi-a plasat o bilă neagră măsluită, fiindcă am încercat să-mi apăr copiii, viaţa şi sănătatea mea”4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei