Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mai 2012 - Anul XVII, nr. 104 (5009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Muzică clasică - pian

Doi elevi suceveni, premiaţi la Concursul Internaţional „Ofrandă sunetului”, desfăşurat la Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi elevi suceveni au reprezentat cu succes judeţul Suceava, la a VIII-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare Vocală şi Instrumentală ”Ofrandă sunetului”, organizat sâmbătă, 5 mai, în municipiul Iaşi, concurs inclus în calendarul naţional al activităţilor susţinute de Ministerul Educaţiei. Munca, studiul consecvent şi dragostea pentru muzică au făcut ca Iulia Maria Marcean, elevă în clasa a II-a, la Şcoala Generală Nr. 3 Suceava, şi Dennis Vasile Avram, elev în clasa a III-a, la Şcoala cu clasele I-VIII „Miron Costin” Suceava, care au concurat la secţiunea muzică clasică – pian, pregătiţi de profesoara Adriana Iftimiu, să obţină premiul I cu trofeu.

La Concursul Internaţional de Interpretare Vocală şi Instrumentală ”Ofrandă sunetului” au participat aproximativ 350 de elevi, din 12 judeţe ale ţării, dar şi din străinătate: Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria şi Italia. Concursul s-a desfăşurat pe trei categorii: clasele I-IV, clasele V-VIII şi clasele IX-XII. Elevii suceveni au evoluat în cadrul a două secţiuni: divertisment şi muzică clasică.

Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava a fost reprezentat la prestigiosul eveniment cultural de la Iaşi prin elevul Iosif Pamparău, clasa a XII-a, pregătit de profesoara Adriana Iftimiu, care a susţinut un recital de pian. Interpretarea deosebită şi sensibilitatea acestui elev sucevean a fost remarcată, el obţinând premiul special din partea Radio Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi elevi suceveni, premiaţi la Concursul Internaţional „Ofrandă sunetului”, desfăşurat la Iaşi.
 Vizualizări articol: 891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doi elevi suceveni, premiaţi la Concursul Internaţional „Ofrandă sunetului”, desfăşurat la Iaşi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamna jurnalista trimis de
( 8 mai 2012, 20:54:16
daca esti informata...ceea ce nu cred...la acest concurs au participat si elevi de la CN Stefan cel Marecare au luat premii mari....intereseaza-te,cauta,f sapaturi ...ei merita mai mult decat ce ai scri mata aici despre cati copii?2?....cum poti sa te numesti jurnalist?asteptam si noi parintii acestor elevi minunati care au muncit mult,si au castigat premiul intai si fetele extraordinare de la vioara care au luat premiul II...dar ce mai conteaza,nu?esti VARZA
2.   Ooooo trimis de
( 8 mai 2012, 20:56:51
fotografiile matali le-ai facut?incredibil....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei