Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2012 - Anul XVII, nr. 96 (5001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Unul dintre proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute în şedinţa ordinară, de astăzi, a Consiliului Local Rădăuţi prevede „stabilirea locaţiei pentru crearea unui Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică în municipiu, în cadrul programului Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 „Dezvoltare durabilă şi promovarea turismului”, domeniul major de intervenţie 5.3 „promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”, operaţiunea „Crearea Centrelor Naţionale de Informare şi Promovare Turistică şi dotarea acestora”.

 

Finanţare nerambursabilă cu o valoare cuprinsă între 170 de mii de lei şi 1,7 milioane de lei

Iniţiatorul proiectului, primarul Aurel Olărean, arată în expunerea de motive ataşată proiectului că municipiul Rădăuţi este solicitant eligibil şi proiectul poate beneficia de finanţare nerambursabilă cu o valoare cuprinsă între minim 170 de mii de lei şi maxim de 1,7 milioane de lei, la care contribuţia proprie va fi de minim doi la sută din valoarea cheltuielilor eligibile.

Şeful executivului rădăuţean mai arată că pentru realizarea şi dotarea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică în Rădăuţi se pot finanţa o serie de activităţi, printre care construirea clădirii în care va funcţiona Centrul, dotarea acestuia, crearea bazelor de date cu informaţii turistice necesare Centrului şi crearea/dezvoltarea de web site-uri pentru promovarea produselor turistice promovate la nivel naţional. Durata de implementare a activităţilor proiectului nu va depăşi data de 31 iulie 2015, iar cererea de finanţare va fi realizată în cadrul Compartimentului Programe. Olărean precizează că pentru depunerea cererii de finanţare este necesară realizarea unei documentaţii tehnico-economice, inclusiv fişa tehnică privind condiţiile de protecţie a mediului şi studiul de evaluare a impactului asupra mediului, cât şi a unui plan de marketing de către o societate specializată. Costurile acestor servicii se ridică la 12.800 lei, conform unei oferte de la o societate specializată. În cazul în care proiectul va fi primi aviz favorabil de la deliberativul local, primarul Olărean, serviciile contabilitate, buget-finanţe şi administraţie publică locală din cadrul executivului rădăuţean vor duce la îndeplinire prevederile hotărârii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică la Rădăuţi4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei