Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 apr 2012 - Anul XVII, nr. 93 (4998)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Frătăuţii Noi

Şase focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Uzul de armă pentru reţinerea contrabandiştilor, la frontiera româno-ucraineană, a început să devină un fapt de normalitate. Ultimul exemplu pe această temă vine din noaptea de sâmbătă spre duminică, când poliţiştii de frontieră au tras şase focuri pentru a stopa un transport de ţigări de contrabandă, dar şi pentru a reţine cinci suspecţi.

Sâmbătă noapte, în jurul orelor 23.00, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi a observat, pe raza localităţii Frătăuţii Noi, un grup de persoane care se îndrepta dinspre linia de frontiera către interiorul ţării, cu mai multe colete voluminoase. În aceste condiţii, lucrătorii de la graniţă au încercuit zona şi reuşit să reţină cinci bărbaţi, Alexandru Hurjui, în vârstă de 22de ani, din Rădăuţi,  Gheorghe Ciobotar, de 27 de ani, din Frătăuţii Noi, cât şi un tată şi doi fii, Traian Capstrâmb, de 50 de ani, Ionel Capstrâmb de 24 de ani şi Adrian Capstrâmb, de 25 de an, toţi din Vicov, însă numai după ce au folosit armamentul din dotare, mai precis, după ce au tras şase focuri de avertisment în plan vertical.

În apropierea locului unde au fost reţinuţi suspecţii, poliţiştii de frontieră au descoperit 30 de baxuri cu ţigări, adică 14.997 de pachete de  ţigări marca Doina de provenienţă Republica Moldova, în valoare de  105.000 de lei, ţigări care au fost ridicate în vederea confiscării. Cei cinci bărbaţi, care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe baza de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În comunicatul primit la redacţie de la ofiţerul de presă de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava se mai arată că cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, fiind informate şi autorităţile ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şase focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rambo? trimis de
(23 apr 2012, 13:14:00
Mai oameni buni, nu v-ati saturat de atatea impuscaturi, dosare, urmaririi.........lasati-le dracului de tigari, ce cistigi la un drum platesti de 10 ori dupa!
Militienii se cred pistolari, trag ca la nunta...........se vede bine treaba ca dincolo de fisie asa e moda.........................n ucrainenii trag asa cu chistoalele .......ca la nunta!
2.   Atentie fasia de protectie a frontierei de stat trimis de
(23 apr 2012, 19:03:23
acu o sa fie problema cu rusii daca nu dati baniilaughing))) va taie urechile ca lu fofi laughing)) la munca cu ziua fratilor + bucurativa ca nu va gaurit curulaughing))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei