Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2012 - Anul XVII, nr. 81 (4986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Concurs de desene

O elevă din Rădăuţi, trimisă de Carrefour la Disneyland

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O elevă din Rădăuţi, Alexandra Mădălina Roman, din clasa a VI-a A, la Şcoala Nr. 1 „G. Popadiuc” Rădăuţi, a obţinut premiul cel mare la Concursul de Desene Paşti 2012, ediţia a IX-a, la Suceava, organizat de Carrefour, şi va pleca, împreună cu familia, la Disneyland Paris.

Alexandra Roman ne-a spus că este pasionată de desen, că a mai participat la concursuri, dar premiul oferit de Carrefour este cel mai important de până acum. Alături de personajele din desenele animate preferate, bucurându-se de diferitele jocuri şi spectacole, special organizate pentru ea şi alţi copii, Alexandra va pleca la Paris împreună cu părinţii.

 

Premii pentru desenatori

Responsabilul de marketingCarrefour Suceava, Ana-Maria Ciocoiu,

i-a premiat ieri, în cadrul acţiunii „Iepuraşul Carrefour premiază copiii talentaţi!”, pe mai mulţi elevi suceveni, care au realizat desene foarte frumoase, inspirate de sărbătorile pascale. Ana-Maria Ciocoiu a spus că toţi copiii şi-au folosit imaginaţia, „desenând pe planşele distribuite în toate şcolile participante la acţiune, conform temei <Iepuraşul Carrefour premiază copiii talentaţi!>”. Elevul Dănuţ Cârlan, din clasa a III-a A, Şcoala cu clasele I – VIII Bosanci, a obţinut o menţiune şi un MP3-player. Nicoleta Adriana Cibireac, din clasa a VII-a A, de la Şcoala cu clasele I – VIII Ipoteşti, a obţinut tot menţiune şi un DVD-player. Eleva Larisa Edu, din clasa a III-a A, de la Şcoala Lămăşeni, a obţinut din partea Carrefour o bicicletă. Andrei – Gheorghe Mironiuc, din clasa a II-a A, de la Şcoala „Dimitrie Păcurariu” Şcheia, a câştigat un sistem PC Intel D 347.

 

Acţiune educativă

Alţi zece elevi din judeţ au primit cupoane în valoare de 100 de lei.

La Concursul de Desene Paşti 2012 au participat elevi din clasele I-VIII din Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Iaşi, Brăila, Focşani, Suceava, Oradea, Buzău, Sibiu, Arad, Drobeta-Turnu Severin şi Botoşani. Cele 16 excursii la Disneyland, câştigate de copii talentaţi, la nivel naţional, sunt oferite de Carrefour România, Pepsi, Procter&Gamble şi Philips.

Reprezentanţii Carrefour au completat: „Ne bucurăm că şi la această ediţie copiii au desenat foarte frumos şi ne-au împodobit magazinele cu lucrările lor, pe care le vom expune până la sfârşitul lunii aprilie. Este o acţiune educativă foarte dragă nouă şi pentru a-i recompensa, Iepuraşul le aduce de la Carrefour excursii la Disneyland şi mii de alte premii. Le mulţumim copiilor pentru participare şi le urăm <Paşte fericit!”>, alături de cei dragi lor!”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O elevă din Rădăuţi, trimisă de Carrefour la Disneyland.
 Vizualizări articol: 1245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O elevă din Rădăuţi, trimisă de Carrefour la Disneyland5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei