Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2012 - Anul XVII, nr. 81 (4986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gelozie extremă

I-a dat cu toporul în cap tânărului pe care l-a găsit în patul fostei sale iubite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Autorul tentativei de omor de la Dorna Candrenilor, individul care, cu mintea îmbibată de alcool şi mânat de o gelozie nebună, l-a lovit miercuri dimineaţă cu toporul în cap pe un tânăr din comună, în timp ce acesta din urmă dormea, a fost arestat preventiv.

Ieri după-amiază, Cristinel Dănuţ Olteanu, în vârstă de 35 de ani, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Olteanu le-a spus anchetatorilor că nu a suportat să vadă pe altcineva în pat cu fosta lui iubită, de care se despărţise cu mai mult timp în urmă.

Agresiunea s-ar fi petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei 6:30, când Olteanu s-a dus la locuinţa fostei sale iubite şi, intrând pe uşa lăsată deschisă, a găsit-o pe aceasta dormind în acelaşi pat cu un tânăr în vârstă de 24 de ani, Daniel Candrea, din municipiul Vatra Dornei.

Orbit de gelozie, Olteanu, susţin anchetatorii, a ieşit din casă, a luat un topor din magazie şi s-a întors în locuinţă şi l-a atacat pe tânărul de 24 de ani.

„Cu un topor pe care-l avea asupra sa, i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului, cauzându-i leziuni grave, care au pus în primejdie viaţa acesteia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Victima a fost transportată în stare critică la Spitalul Judeţean Suceava, cu multiple fracturi şi leziuni la nivelul feţei şi al capului.

Imediat după comiterea faptei, susţin surse judiciare, Daniel Oltean a fugit şi nu a revenit la domiciliu, existând informaţii că s-ar ascunde în pădurile din zonă.

A fost prins miercuri după-amiază, pe un drum forestier de pe muntele Ouşoru, pe raza comunei Coşna.

Cristinel Dănuţ Olteanu a fost încarcerat pentru violare de domiciliu şi tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-a dat cu toporul în cap tânărului pe care l-a găsit în patul fostei sale iubite.
 Vizualizări articol: 918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
I-a dat cu toporul în cap tânărului pe care l-a găsit în patul fostei sale iubite2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De aia e buna iesirea din indiviziune bre !!! trimis de
(24 apr 2012, 21:21:04
Io gandesc asa:
Omul asta cu toporul impreuna cu iubita sa aveau un pat unde dormeau ei doi si dupa cum spune in articol inteleg ca cateodata mai dormea ocazional si cate un oaspete.
El fiind ocupat cu lucrul la bufet iar iubita sa ce asigura manageriatul patului probabil i-a dat mai multe mustrari legate de slaba sa performanta la dormitul in pat cauzate de munca la bufet, care au culminat cu cartonasul rosu .. ceea ce insemna eliminarea sa de la accesul la patul indivizibil pana atunci.
In aces moment cu justificat motiv omul cu toporul s-a deplasat la patul pentru care nu au facut iesirea din indiviziune la primirea cartonasului rosu , sa vada care-i treaba, numai ca a gasit un client care ocupase abuziv patul si dormea. Probabil o fi observat ca era peste iubita sa si facea miscari necontrolate si in acel moment l-a lovit la mir cu toporul sa-si salveze partea sa de pat la care legea ii dadea dreptul. Cam asa am inteles eu ...nu vad unde a gresit din moment ce nu erau iesiti din indiviziune .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei