Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2012 - Anul XVII, nr. 81 (4986)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Poliţişti în acţiune

Control la trecerile de pietoni, soldat cu 135 de amenzi şi 16 permise reţinute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un control al poliţiştilor rutieri în zona trecerilor de pietoni s-a soldat cu aplicarea a 135 de amenzi, sancţiunile contravenţionale ajungând atât la şoferi, cât şi la cei care au traversat strada neregulamentar. Acţiunea de control s-a desfăşurat în cursul zilei de marţi, la nivelul întregului judeţ, poliţiştii ridicând şi permisele de conducere a 16 şoferi şi reţinând trei certificate de înmatriculare.

În ceea ce-i priveşte pe pietoni, 26 au fost amendaţi după ce au trecut strada neregulamentar, prin apropierea locurilor marcate. De asemenea, nouă şoferi care nu au acordat prioritate la trecerile de pietoni au fost amendaţi şi lăsaţi fără permise de conducere.

Poliţia oferă ca exemplu cazul lui Dumitru O., în vârstă de 41 de ani, din Păltinoasa, tras pe dreapta pe Calea Obcinilor din Suceava, după ce nu ar fi acordat prioritate unui pieton angajat în traversare prin loc permis, semnalizat cu indicator.

Alţi şoferi au fost amendaţi şi lăsaţi fără permise de conducere după ce au forţat trecerea unor intersecţii pe culoarea roşie. La acest capitol poliţia a dat ca exemplu cazul conducătoarei auto Elena P., de 50 de ani, din municipiul Suceava. Conform constatării poliţiei, la intersecţia străzilor Calea Unirii cu Calea Burdujeni, şoferiţa a trecut pe culoarea roşie a semaforului electric.

Printre cele 135 de amenzi, în valoare de peste 11.000 de lei, numeroase sancţiuni au fost şi pentru lipsa centurii de siguranţă ori vorbitul la telefon în timpul şofatului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Control la trecerile de pietoni, soldat cu 135 de amenzi şi 16 permise reţinute.
 Vizualizări articol: 1371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Control la trecerile de pietoni, soldat cu 135 de amenzi şi 16 permise reţinute2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei