Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mar 2012 - Anul XVII, nr. 75 (4980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gerontofilul de la Bosanci

A violat o bătrână de 83 de ani, iar ieri l-au arestat pentru că a mai făcut o victimă: o femeie de 75 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ din comuna Bosanci, care a făcut puşcărie pentru că a violat o bătrână în vârstă de 83 de ani, a fost arestat preventiv ieri după-amiază de către Judecătoria Suceava, fiind acuzat că a recidivat şi, zilele trecute, a siluit încă o femeie în vârstă.

De data aceasta, fapta s-a petrecut în noaptea de marţi spre miercuri, victimă fiind o bătrână de 75 de ani, din aceeaşi comună.

Oamenii din satul unde s-a petrecut grozăvia spun că suspectul, Ionel Mugurel Polonic, în vârstă de 40 de ani, e gerontofil şi că a mai violat o bătrână pe vremea când era doar un copil.

 „El de fapt de mic copil e aşa. Când avea el 15 ani a violat o babă şi de atunci e în sânge treaba asta. Lumea din sat spune că e periculos”, se cruceşte Maranda Drăgoi, o vecină de-a victimei.

 

Sechestrată şi violată în propria casă

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, fapta a fost reclamată miercuri, în jurul orei 10:00.

Victima a povestit că în jurul orei 23:00, în timp ce se afla în pat, a auzit bătăi în geam şi când s-a dus să vadă cine e, l-a observat pe Polonic.

I-a spus să plece, însă bărbatul continua să bată în geam, cerându-i să deschidă uşa.

Dându-şi seama de intenţiile necurate ale consăteanului ei, septuagenara a încercat să caute ajutor prin vecini. „Am scos televizorul din priză şi am urcat în pod. Acolo, am un geam şi am apucat să strig: <Hoţii!> şi <Ajutor!>. Cine? la miezul nopţii, cine să vie?”, mărturisea ieri bătrâna.

Ionel Mugurel Polonic, susţin anchetatorii, a spart geamul şi a reuşit să intre în casă, distrugând un televizor.

A ameninţat-o pe bătrână să coboare din pod şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

 

A obligat-o pe bătrână să doarmă în acelaşi pat cu el

Bătrâna violată a povestit că după ce a violat-o, Polonic, care era în stare de ebrietate, i-a cerut să doarmă cu el în pat şi să nu care cumva să încerce să se ridice şi să anunţe poliţia, că o va lua la bătaie.

Victima a intenţionat la un moment dat să se dea jos din pat, însă agresorul a simţit-o şi şi-a pus mâna şi un picior peste ea.

Septuagenara mărturisea că a fost nevoită să stea în pat până aproape de ora 7,00 dimineaţa, când Polonic s-a trezit, a mai violat-o o dată, după care a plecat din locuinţa bătrânei, nu înainte de a o mai ameninţa cu acte de violenţă dacă spune ceva poliţiei.

După ce s-a asigurat că a plecat din zonă, bătrâna s-a dus la o vecină şi, ajutată de aceasta, a alertat poliţia.

 

A mai încercat de două ori să o violeze pe aceeaşi bătrână

Ionel Mugurel Polonic a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri după-amiază a fost arestat preventiv la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, bosânceanul fiind acuzat de viol, distrugere, violare de domiciliu şi lipsire de libertate.

Potrivit declaraţiilor bătrânei în vârstă de 75 de ani, Ionel Mugurel Polonic a mai încercat să o violeze. “Acum e a treia oară, în 2011, în ianuarie, iar a fost, m-am scăpat desculţă, am fugit. În martie 2011 tot aşa a venit iarăşi, şi atunci am fugit desculţă la vecina. A luat doar 10 milioane (lei vechi) amendă”, mărturisea ieri victima lui Polonic.

Poliţiştii din comună i-au făcut suspectului dosar penal pentru violare de domiciliu şi au trimis dosarul la Parchet, însă, din spusele victimei, fapta a fost pedepsită doar cu o sancţiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A violat o bătrână de 83 de ani, iar ieri l-au arestat pentru că a mai făcut o victimă: o femeie de 75 de ani.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
A violat o bătrână de 83 de ani, iar ieri l-au arestat pentru că a mai făcut o victimă: o femeie de 75 de ani5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(30 mar 2012, 11:19:44
Chiar nu stiu ce să mai spun , este inadmisibilmceea ce se întâmplă. Un bărbat în puterea cuvântului de 40 de ani , să violeză o femeie cu o varstă venerabilă, nu s-a gândit că punea fi bunica sau chiar mama sa. Să nu mai vadă soarele şi poate întorm din nou în penitenciar, poate găsteste si el niste baieti de treabă să-i arate treaba cum stă cu violul.
2.   Jugănit trimis de
(30 mar 2012, 16:25:24
Darling, crezi că gunoaiele de genul ăsta se gândesc la vârste venerabile şi la consecinţe? Sunt ceva între animale şi oameni, mai ales băuţi.
3.   Comentariu trimis de
(30 mar 2012, 23:00:54
PAI UN DOBITOC CA ASTA AR TREBUI IMPUSCAT, NU AR TREBUI BAGAT IN PUSCARIE CA SA MANANCE PE DEGEABA SI IN ORFELINATE SI CAMINE DE BATRANI SUNT OAMENI CARE MOR DE FOAME.DAR ASTA E ROMANIA NOASTRA CE SA FACEM.....SUNTEM VAI DE CAPUL NOSTRU.
4.   Ciprian2309 trimis de
(31 mar 2012, 10:24:25
un paduche plausatlaughingcare a mai facut bulau tot pt viol de femei fara aparare un farmat astia trebuie torturati nu bagati la parnaie sa manance si sa stea moca

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei