Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mar 2012 - Anul XVII, nr. 74 (4979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Nebunie la beţie

Şi-a omorât mama în bătaie şi a fost arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr de 28 de ani din satul Teşna, comuna Coşna, şi-a omorât mama, iar ieri după-amiază a fost arestat de judecătorii de la Tribunalul Suceava. Nenorocirea s-a petrecut luni, 26 martie, iar scandalul dintre Cristian Bogdan Dan şi mama sa, Mariana Todaşcă, a început în jurul orei 22.00. Până acum nu s-a stabilit de la ce a plecat cearta, dar anchetatorii au stabilit că atât mama, cât şi fiul erau băuţi. Scandalul dintre cei doi a degenerat după scurt timp, iar Cristian Dan s-a înfuriat şi a lovit-o pe cea care i-a dat viaţă cu pumnii şi picioarele, forţa loviturilor fiind suficient de puternică pentru ca Mariana Todaşcă să fie aruncată pe jos. În cădere, femeia s-a lovit cu capul de duşumea, scenele fiind observate şi de cele două fiice minore. Părea că totul va rămâne la acest stadiu, cei doi plecând la culcare, fiecare în camera lui.

A doua zi dimineaţă, în jurul orei 10.00, un vecin a venit s-o salute pe Mariana Todaşcă. Deşi ora era destul de înaintată, femeia nu se trezise încă, iar una dintre fiice l-a trimis pe vecin în camera ei. Numai că, în momentul în care a intrat în cameră, bărbatul şi-a dat seama că vecina lui are probleme de sănătate şi a chemat ambulanţa prin serviciul 112. Din păcate, medicii care au ajuns la Teşna nu au mai putut face decât să constate decesul Marianei Todaşcă.

Iniţial, nu s-a ştiut exact cauza morţii, dar autopsia efectuată miercuri dimineaţă a stabilit că femeia şi-a găsit sfârşitul ca urmare a loviturilor din zona capului, provocate de căderea pe duşumeaua camerei unde locuia.

„În urma efectuării necropsiei, medicul legist a concluzionat preliminar faptul că moartea a fost violentă, datorându-se unui edem cerebral ca urmare a unui hematom subdural consecutiv unui traumatism cranio-cerebral acut, închis, ce s-a putut produce prin cădere. Totodată, cadavrul prezintă echimoze şi excoriaţii ce s-au putut produce prin lovire cu pumnul şi comprimare cu mâna, ce pot data din 26/27 martie 2012”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

Ieri, Cristian Bogdan Dan a fost dus la Tribunalul Suceava, iar magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile sub acuzaţia de omor calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a omorât mama în bătaie şi a fost arestat.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şi-a omorât mama în bătaie şi a fost arestat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei