Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2012 - Anul XVII, nr. 44 (4949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 23 – 29 februarie

Expoziţia Chinologică Naţională

Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava - filială teritorială a Asociaţiei Chinologice Române, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează, în perioada 31 martie - 1 aprilie, un important eveniment chinologic. Înscrierea candidaţilor se poate face în perioada 22 februarie – 23 martie, doar online, pe site-ul Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava. Pentru înscrieri până pe data de 11 martie, participanţii beneficiază de o reducere a taxei în funcţie de numărul exemplarelor înscrise în concurs şi de zilele de participare.

Pentru detalii privind înscrierea, consultaţi site-ul Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava, secţiunea CAC 2012 Cupa Bucovina www.achsuceava.ro. Pentru prima dată la Suceava se vor desfăşura în două zile succesive două expoziţii chinologice naţionale, care permit acordarea dreptului de montă pentru câinii de rasă, în urma a două arbitraje diferite. Dreptul de montă pentru câinii de rasă facilitează obţinerea certificatelor de origine ale descendenţilor (puilor) şi înregistrarea în circuitul chinologic naţional, unica opţiune responsabilă şi durabilă pentru reducerea numărului de câini metişi şi fără stăpân.

 

Campionat de Ping-pong la Galleria

Sâmbătă și duminică, 25-26 februarie 2012, Galleria Suceava vă invită să participați la Campionatul de Ping-pong. Campionatul se va desfășura pe două grupe, avansați și începători, iar premiile puse la bătaie sunt în valoare de 1.800 lei. Detalii și înscrieri la telefon 0744 324 891.

 

Târgul de Mărţişor al Meşterilor Populari, la Shopping City

Consiliul Judeţean Suceava, prin Centrul Cultural Bucovina, respectiv Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi Shopping City Suceava organizează, în perioada 25 februarie – 7 martie, Târgul de Mărţişor al Meşterilor Populari. Târgul promovează arta şi tradiţia populară bucovineană.

 

„Bucovina Mileniul III” – Salonul Internaţional de Artă Fotografică

Shopping City Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie „Bucovina Mileniul III”, în cadrul celei de-a opta ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică, organizat de Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina – Suceava, sub patronajul AAFR + FIAP în Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava.

 

Dansuri de societate, la Iulius Mall

Dansuri de societate pentru prichindei, în fiecare zi de luni, miercuri şi
vineri, de la ora 18:00, în sala de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala Boomdance.

 

Târg de obiecte handmade, de Dragobete

Târg de obiecte handmade la Iulius Mall. De Dragobete, surprinde-ţi jumătatea cu un cadou aparte! Sau poate de Mărţişor, pentru că târgul handmade va fi găzduit de Iulius Mall de mâine, până pe 1 martie, inclusiv. La parter, artizanii expun spre vânzare articole special create în culorile iubirii şi în cele ale primăverii. Podoabe, lumânări parfumate, origami, piese vestimentare şi alte accesorii, aranjamente deosebite din flori uscate şi diverse alte obiecte decorative unicat, toate au preţuri foarte accesibile. 

 

De Dragobete, iubește românește!

În perioada 20-24 februarie 2012, Galleria Suceava invită toți îndrăgostiții să se căsătorească pentru o zi și astfel să ia parte la campania "De Dragobete iubește românește", în cadrul căreia participa la o tombolă cu premii surpriză.
Campania va fi marcată și de un eveniment special, pe 24 februarie 2012, începând cu ora 18.30, urmând a avea loc pe scena special amplasată la Galleria Mall Suceava spectacolul " Dragobetele sărută fetele!"

 

Patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall

Feeria iernii se regăseşte la patinoarul Ice Dream de la Iulius Mall. Arena de gheaţă va funcţiona, zilnic, între orele 14:00 şi 21:30, la tarifele: 10 lei pentru copii, elevi şi studenţi şi 15 lei pentru adulţi la fiecare repriză de patinat pe ringul de gheaţă.

 

Joi, 23 februarie

Filmul„L’homme de chevet”, la Casa Prieteniei

Biroul Francez din Casa Prieteniei - Suceava vă invită, la ora 16:00, în Casa Prieteniei, la proiecţia filmului „L’homme de chevet” (Omul de căpătâi). Intrarea este liberă.

 

Sambuca party, la Hollywood

Între orele 20:00 şi 23:00, bem ca italienii, la Hollywood! Espresso Coretto (espresso şi lichior sambuca ) – 6 lei! După ora 23:00, petrecem cu Sambuca Flambată! Cumpără patru shot-uri de sambuca şi primeşti două din partea casei! Shot-uri Sambuca Flambată, atmosferă incendiară alături de cele mai noi şi in vogă hit-uri comerciale mixate de DJ Digital Life! Shot-uri speciale cu Sambuca: Terminator (coffee liqueur, irish cream, melon liqueur, sambuca, vodka) 30 ml – 10 lei; Russian Roulette (kahlua, vodka, sambuca) 30 ml – 8 lei;  Alessandro (gin, sambuca, cream) 30 ml – 9 lei; Slippery Nipple (sambuca şi bailey`s) 30 ml – 8 lei.

 

„Alchimie şi transcendenţă”

Asociaţia KULT-ART, în colaborare cu Departamentul de Ştiinţe Umane şi Social Politice, din cadrul Facultăţii de Istorie şi Geografie (Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava) şi Asociaţia Regională de Educarea Adulţilor Suceava (AREAS) organizează, începând cu ora 16:30, în sala de conferinţe a Observatorului Astronomic, convorbiri ezoterice, pe tema „Alchimie şi transcendenţă”.

 

Romanian retro party, la Padrino

Cea mai tare petrecere marca Padrino – Romanian retro party. „Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15% după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Vineri, 24 februarie

Serile de poveşti la Cărtureşti

Serile de poveşti la Cărtureşti s-au reluat în Iulius Mall, în fiecare seară de vineri, de la ora 18:00, ceainăria Cărtureştiului aşteaptă prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Citeşte Raluca Ioniţă, iar Cărtureştiul vă aşteaptă cu drag şi cu ceai parfumat!

 

Tudor Gheorghe vine la Suceava cu spectacolul „Între rapsozi şi lăutari”

O nouă producţie marca Tudor Gheorghe, spectacolul – lecţie în premieră „Între rapsozi şi lăutari”, va avea loc de Dragobete – sărbătoarea iubirii la români, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, de la ora 19:00. Biletele costă 60 de lei (40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la tel. 0230 523 718

 

Dragobete night, la Hollywood

Hollywood Sushi Bar sărbătoreşte sentimentele preţioase şi te invită să le sărbătorim împreuna, într-un decor special, cu muzică chill out ce îţi va tăia respiraţia!„Fiecare cuplu va avea parte de o surpriza din partea noastră!După ora 23:00, arată-ne că ştii să te bucuri de sărbătoarea iubirii în stil românesc şi vino alături de Fly Dance, la o petrecere autentică de Dragobete, la Hollywood.
Iar dacă ştii regula semaforului, îţi poţi găsi jumătatea căutând fetele cu brăţara verde! Daca e încăpăţânată şi cedează greu, e clar… poartă brăţara galbenă, pentru că nu ştie nici ea dacă are sau nu prieten sau dacă îşi doreşte asta.Dacă te tentează brăţara roşie, nu te apropia… s-ar putea să iei amendă! Iubeşte româneşte, iubeşte împreună cu Hollywood şi Fly Dance Studio! Vino să sărbătorim împreună iubirea şi începerea unui nou weekend de distracţie!”, este mesajul organizatorilor. Rezervări: 0755 571 749

 

De Dragobete iubeşte româneşte, la Padrino

De Dragobete iubeşte româneşte, la Padrino. Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervari 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 25 februarie

Origami - La Cărtureşti

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii, la Iulius Mall

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! De la ora 12:00, prichindeii vin din nou la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Teatru pentru copii, la Galleria

Sâmbătă, 25 februarie 2012, de la ora 11.30, Teatrul pentru copii și tineret "Vasilache" din Botoșani va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Dănilă Prepeleac". Durata spectacolului va fi de 50 minute, iar vârsta recomandată pentru public se situează între 3 și 18 ani

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

 

DJ Ago şi DJ Lex, la Hollywood

„Nou şi unic la Suceava. Invitaţi speciali: DJ Ago şi DJ Lex, la Hollywood. DJ italieni şi superdansatori de culoare! Petrecem diferit, dar la fel...! Vă aşteptăm cu superdistracţie, ca de obicei!”, anunţă organizatorii.Rezervări: 0755 571 749

 

Distracţie în stil Padrino

Padrino te invită să te distrezi în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Say goodbye to Winter Party, la Office`s Club

„Dacă vrei să simţi cea mai tare petrecere, Say goodbye to Winter Party, să simţi atmosfera de club şi să te numeri printre cei care fac parte din ea, eşti aşteptat la Office`s Club, să petrecem până în zori. Atmosfera întreţinută de DJ Cioco”, anunţă organizatorii. Rezervări 0735 168 111, www.facebook.com/Offices Club.


Duminică, 26 februarie

Teatrul de Păpuşi "Puppet", în Iulius Mall

Teatrul de Păpuşi "Puppet" îi aşteaptă, în Iulius Mall, de la ora 12:00, pe prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, să se întâlnească cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1312 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei