Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 feb 2012 - Anul XVII, nr. 44 (4949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs arte plastice

„Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul naţional de arte plastice „Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor”, promovat şi sprijinit de Comitetul Internaţional Olimpic, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Sportului, se înscrie în mişcarea naţională şi internaţională de promovare consecventă a spiritului şi a valorilor olimpice în rândul tinerelor talente din mediul şcolar.

 

Concursul se adresează elevilor din grădiniţe, şcoli, licee, unităţi de învăţământ artistic şi sportiv

Concursul care se adresează elevilor din grădiniţe, şcoli şi licee, din unităţile de învăţământ artistic şi sportiv, vizează următoarele categorii de vârstă: 6 - 10 ani, 11 - 14 ani şi 15 - 18 ani.

Potrivit regulamentului, fiecare concurent are dreptul să participe cu o singură lucrare, tehnica la alegere, pe suport de hârtie, respectând formatele A4 sau A3 (lucrările care nu corespund dimensiunilor nu vor fi admise în concurs).

Lucrările vor fi însoţite obligatoriu de talonul de participare, care poate fi descărcat de pe site-ul Academiei Olimpice Române (www.aor.cosr.ro), cu toate datele completate: numele şi prenumele participantului, titlul lucrării, vârsta, clasa, unitatea de învăţământ, tel./fax, oraşul, judeţul, numele profesorului îndrumător.

 

Lucrările vor fi trimise până pe 15 iunie

Concursul se desfăşoară în două faze, judeţeană şi naţională.

Faza judeţeană se desfăşoară până în luna mai a anului în curs, iar faza finală va avea loc în luna octombrie.

Fiecare Inspectorat Şcolar Judeţean (IŞJ) va desemna un juriu care să cuprindă inspectorul/metodistul de artă plastică şi pe cel de educaţie fizică şi sport. La încheierea operaţiunilor de jurizare şi clasificare, IŞJ va expedia, până pe data de 15 iunie, un număr de maximum 30 de lucrări (câte zece pentru fiecare categorie de vârstă) pe adresa: Comitetul Olimpic şi Sportiv Român - bdul Mărăşti, nr. 20 A, sector 1, Bucureşti, cod 011468.

Se vor acorda premii pentru fiecare categorie de vârstă, menţiuni şi premii speciale. Cele mai valoroase lucrări vor fi popularizate pe pagina web a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi în Buletinul Informativ „Spirit olimpic” al Academiei Olimpice Române.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor”.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei