Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 feb 2012 - Anul XVII, nr. 40 (4945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijorător

Cinci pietoni, victime în accidente în doar două zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci pietoni au fost implicaţi în accidente rutiere petrecute în doar două zile, una dintre victime decedând, iar alte două fiind rănite grav.

Pe parcursul zilei de joi s-au înregistrat trei accidente de acest gen.

Într-un prim caz, în jurul orei 12.30, pe DJ 208, în Budeni - Dolhasca, localnica Luminiţa A., în vârstă de 44 de ani, a fost acroşată de o autoutilitară condusă de un şofer din Harghita. Conform poliţiei, femeia s-a angajat în traversare fără să se asigure. La o primă evaluare medicală femeia de 44 de ani a fost diagnosticată cu leziuni uşoare, care nu-i pun viaţa în pericol.    

Un accident mult mai grav s-a petrecut în jurul orei 13.30, pe DN 2E, pe raza localităţii Sasca Mare, comuna Cornu Luncii. Mihaela N., o şoferiţă în vârstă de 40 de ani, din comuna Mălini, a surprins şi accidentat grav o minoră de 9 ani, localnică, care, precizează poliţia, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără a se asigura.

Al treilea accident s-a produs aproximativ două ore mai târziu. Conform anchetei poliţiei, Natalia Z., în vârstă de 60 de ani, din comuna Ulma, s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure corespunzător, prin spatele unui autovehicul oprit pe partea dreaptă, moment în care a fost lovită de o autoutilitară. Şi în acest caz victima a fost diagnosticată cu leziuni grave.

Reamintim că miercuri s-au mai produs două accidente în care au fost implicaţi pietoni. Pe DN 17, în apropiere de municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost izbit violent de o maşină, în timp ce se deplasa pe marginea părţii carosabile, victima decedând.

Poliţia avertizează că în această perioadă, cu cantităţi mari de zăpadă, accidentele de acest gen reprezintă un imens pericol. Asta pentru că pietonii sunt nevoiţi să se deplaseze pe partea carosabilă, riscul fiind cu atât mai mare după lăsarea întunericului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci pietoni, victime în accidente în doar două zile.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cinci pietoni, victime în accidente în doar două zile1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei