Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 ian 2012 - Anul XVII, nr. 22 (4927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Miting

30 de suceveni au protestat pe ger în faţa Palatului Administrativ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva zeci de suceveni au înfruntat gerul de afară şi au protestat şi în cursul zilei de ieri în faţa Palatului Administrativ din Suceava. Manifestanţii au început să se adune în jurul orei 17:30 şi au protestat timp de aproximativ o oră. Cei aproximativ 30 de suceveni au cerut, din nou, demisia preşedintelui României, Traian Băsescu, şi a Guvernului. „Jos Băsescu!”, „Demisia în bloc, în frunte cu Boc”, „Băsescu, nu uita, Roşia Montană nu e a ta” sau „Flutur, nu uita, Bucovina nu-i a ta” au fost câteva dintre scandările celor câteva zeci de suceveni care au protestat.
Frigul de afară a făcut ca protestul să se încheie după circa o oră, manifestanţii spunând că nu vor ţine cont de temperaturile scăzute şi se vor întoarce în faţa Palatului Administrativ în fiecare seară. Mai în glumă sau mai în serios, unii dintre protestatari spuneau chiar că vor mai suporta gerurile din aceste zile şi vor ajunge şi la primăvară, „când veţi vedea că este mult mai bine”.

 

Protest sonor la Siret

Chiar dacă frigul a pus stăpânire pe judeţ, Siretul a protestat ieri într-un mod original. Aproape 20 de maşini au plecat din Vama Siret spre centrul oraşului. Claxoanele şi lozincile strigate de şoferi i-au vizat pe actualii guvernanţi şi pe preşedintele Traian Băsescu, aşa cum s-a întâmplat şi la celelalte mitinguri din judeţ şi din ţară. Acţiunea a avut loc în jurul orei 15.30 şi a fost extrem de sonoră. După numai un sfert de oră, nemulţumiţii au plecat spre casele lor fără a provoca incidente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 30 de suceveni au protestat pe ger în faţa Palatului Administrativ.
 Vizualizări articol: 1083 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30 de suceveni au protestat pe ger în faţa Palatului Administrativ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 5 feb 2012, 10:56:30
OAMENI BUNI STATI ACASA, NU VA DISTRUGETI SANATATAEA PE FRIGUL ASTA PT A-I AJUTA PE USL-ISTI SA-SI ATINGA SCOPURILE!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei