Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 ian 2012 - Anul XVII, nr. 17 (4922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flăcări cât casa

Gospodărie distrusă de la un scurtcircuit la centrala termică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, de la un scurtcircuit la centrala termică a unei gospodării din comuna Şerbăuţi, întregul imobil fiind cuprins de flăcări.
Incendiul a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava cu câteva minute înaintea orei 20:00, la faţa locului fiind trimise echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Siret şi Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi, împreună cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă ale comunelor Şerbăuţi şi Calafindeşti.
În total zeci de oameni, pompieri, voluntari, vecini, şi şase autospeciale de intervenţie s-au chinuit până aproape de miezul nopţii să stingă flăcările şi să limiteze valoarea pagubelor.
Misiunea pompierilor a fost îngreunată şi de faptul că respectiva gospodărie era poziţionată în formă de U, iar flăcările se propagau cu repeziciune de la o anexă la cealaltă.
Într-un comunicat al ISU Suceava se arată: „Au ars acoperişurile şurii şi al grajdului, construit pe astereală din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafaţă de 120 mp, pereţii din lemn ai şurii, pe o suprafaţă de 200 mp, izolaţia din polistiren a acoperişului casei, pe o suprafaţă de 150 mp, un autoturism Dacia 1310, în proporţie de 90%, circa un metru cub de lemne de foc şi o tonă de cereale. S-au degradat pereţii din lemn ai centralei termice, pe o suprafaţă de 30 mp, cazanul centralei termice, astereala acoperişului casei, pe o suprafaţă de 250 mp, şi tavanul bucătăriei, pe o suprafaţă de 20 mp”.
Pompierii au reuşit să salveze mare parte din casă, o anexă şi au împiedicat incendiul să se extindă şi la o gospodărie învecinată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gospodărie distrusă de la un scurtcircuit la centrala termică.
 Vizualizări articol: 1974 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Gospodărie distrusă de la un scurtcircuit la centrala termică1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei