Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 dec 2011 - Anul XVI, nr. 306 (4904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ora bilanţului

Sute de elevi au participat la acţiunile iniţiate de Asociaţia „Euroactiv”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Euroactiv” a realizat un bilanţ al activităţilor derulate în acest an, multe dintre ele fiind activităţi caritabile, acţiuni desfăşurate în beneficiul copiilor.
Acţiunea „Carnavalul Primăverii”, organizată pe 25 martie, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” (concurs de miss şi mister), a reunit 11 perechi, elevi de la şcolile cu clasele I – VIII din Vereşti, Ipoteşti şi de la Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava, desfăşurat cu ocazia împlinirii şi sărbătoririi a patru ani de activitate „Euroactiv”.
O altă acţiune care poartă amprenta „Euroactiv” este „Dăruind de la inimă, la inimă”, organizată în perioada 21 – 22 aprilie, la centrele de plasament „Speranţa” Suceava şi „Mihail şi Gavriil” din Solca, în colaborare cu şcolile „Miron Costin” – Suceava şi Ipoteşti, unde elevii şcolilor amintite au colectat haine, încălţăminte şi dulciuri şi le-au dăruit copiilor din aceste centre.

 

Concursuri şi tabere pentru copii

Campania “Fii conştient, nu dependent”, care a inclus şi un marş antiviolenţă, antidrog şi antitutun, s-a înscris în Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2011, din perioada 9 – 15 mai, unde au participat 342 de elevi, însoţiţi de cadre didactice, din şapte unităţi de învăţământ şi două campanii stradale. Voluntarii ONG-ului au împărţit 1.800 de pliante trecătorilor.
La Concursul „Salvaţi Planeta”, organizat pe 2 iunie, la Iulius Mall – Suceava, au participat peste 60 de elevi, din 17 şcoli şi trei centre de plasament.
În perioada 3 – 5 iulie, ONG-ul „Euroactiv” a organizat o excursie în Delta Dunării, la care au participat 43 de elevi, din patru unităţi de învăţământ, şi zece copii de la Centrul de Plasament „Speranţa” Suceava.
O altă acţiune din acest an a fost şi tabără la mare, de socializare şi de creaţie, în staţiunea Mamaia – Constanţa, pentru un grup de nouă elevi şi studenţi talentaţi proveniţi din localităţile Plopeni, Văratec, Fălticeni, Zamostea şi din Suceava, sprijiniţi de Universitatea „Ovidius” – Constanţa şi de Aqua Magic – Constanţa.
Preşedintele „Euroactiv”, profesorul Mihai Greciuc, ne-a spus că proiectul „Start în carieră”, finanţat de Consiliul Judeţean Suceava, a fost o altă acţiune importantă din agenda ONG-ului pe care îl coordonează, „unde şase tineri proveniţi din sistemul de protecţie socială au absolvit cursurile Şcolii de şoferi Auto Sette – Suceava”.

 

Peste 400 de copii, la Concursul „Colind de Crăciun”

Tot în acest an, s-a lansat CD-ul Grupului Vocal „Visul Copiilor”, al asociaţiei „Euroactiv” Suceava, pe 16 decembrie.
Profesorul Mihai Greciuc a completat că una dintre ultimele acţiuni de amploare organizate în acest an a fost „Concursul Judeţean <Colind de Crăciun>, din cadrul Campaniei <Şanse egale pentru toţi copiii>, pentru evitarea fenomenului de marginalizare a copiilor din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate, unde au participat peste 400 de elevi, din 21 de unităţi şcolare şi de asistenţă socială. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, echipa <Euroactiv> vă urează sănătate, fericire şi bucurii, alături de tradiţionalul <La mulţi ani!>”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de elevi au participat la acţiunile iniţiate de Asociaţia „Euroactiv”.
 Vizualizări articol: 1983 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Sute de elevi au participat la acţiunile iniţiate de Asociaţia „Euroactiv”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oho-ho.... trimis de
(29 dec 2011, 16:59:31
In spatele oamenilor cu adevarat DE BINE ,stau smecheri ca Misu si ciugulesc bine,bine.Deh,asa-i invatat de ani de zile si nu se mai desprinde de sistem ca-i prieste...(mai ales de sarbatori).Sa-l verifice cineva de-a adevaratelea .....
2.   Cine esti tu ZENIT trimis de
(30 dec 2011, 08:06:42
Nu ai nicio treaba in a face asa comentarii, ca nu te pricepi si daca doresti sa vezi cat se zbate sa faca aceste actiuni cu truda si foarte multa munca. Te invit sa participi si tu, si pe urma sa comentezi asemenea aberatii care nu sunt fondate. Ce va place unora sa aruncati cu noroi si sa va fluturati in comentarii de prost gust.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei