Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 dec 2011 - Anul XVI, nr. 306 (4904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cu sprijinul Primăriei Suceava

Revelionul săracilor, cu friptură de pui, carne de porc, cârnaţi, fructe şi dulciuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Chiar şi cei mai nevoiaşi dintre suceveni vor avea parte de o masă îmbelşugată de Revelion, după ce, ieri, abonaţilor Cantinei de Ajutor Social a Primăriei Suceava le-au fost împărţite pachetele cu alimente pentru zilele de sărbătoare.
Din banii alocaţi de la bugetul local al Sucevei, celor 420 de abonaţi ai Cantinei le-au fost distribuite produsele necesare asigurării unor mese copioase în perioada cât nu vor mai primi mâncare caldă.
Astfel, pentru fiecare dintre abonaţi a fost dat câte un pui întreg, un kilogram de carne tocată, 500 de grame de cârnaţi de grătar, un sfert de kilogram de crenvurşti, un litru de ulei, un pateu la conservă, două portocale, o ciocolată şi câte cinci pâini.
Cum de multe ori într-o familie sunt chiar şi câte patru-cinci abonaţi la Cantina de Ajutor Social, cantităţile primite au fost pe măsură, oamenii plecând de acolo cu plasele pline de abia le puteau căra.
De la cantina din Centru au primit alimente locuitorii din zona centrală a Sucevei, din cartierele George Enescu, Zamca, Obcini şi Iţcani – aproximativ 240 de abonaţi, în vreme ce 180 de abonaţi din cartierul Burdujeni au primit alimentele pregătite pentru Anul Nou de la sediul de primărie amenajat în clădirea vechiului Cinematograf Burdujeni.
Narcisa Marchitan, şefa Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Suceava, a precizat că alocaţia de hrană zilnică pentru abonaţii cantinei este de 7 lei pe zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Revelionul săracilor, cu friptură de pui, carne de porc, cârnaţi, fructe şi dulciuri.
 Vizualizări articol: 1504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Revelionul săracilor, cu friptură de pui, carne de porc, cârnaţi, fructe şi dulciuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei