Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 dec 2011 - Anul XVI, nr. 306 (4904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Grad de ocupare

98% dintre locurile existente în principalele locaţii turistice sunt ocupate de Revelion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Majoritatea locurilor de cazare din unităţile turistice din judeţul Suceava sunt ocupate în perioada Revelionului. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a spus că gradul de ocupare a pensiunilor şi hotelurilor din principalele locaţii turistice din judeţ este în medie de 98%.
Flutur a arătat că din estimările asociaţiilor profesionale de turism, în Gura Humorului şi Vatra Dornei gradul de ocupare este de 100%. De asemenea, locurile de cazare în perioada Revelionului 2011 – 2012 sunt ocupate în proporţie de 99%, locurile neocupate fiind disponibile doar în cadrul pensiunilor turistice. Potrivit estimărilor făcute de asociaţiile de turism, gradul de ocupare din pensiunile şi hotelurile din Vama şi Putna este de 95%. Şi în cazul celor două localităţi, locurile rămase libere sunt la pensiunile turistice.
„Şi în acest an vedem că se continuă această tendinţă de creştere a gradului de ocupare a pensiunilor şi hotelurilor din judeţ. Se văd astfel efectele acţiunilor de promovare a turismului din judeţul Suceava, şi în special prin proiectul Crăciun în Bucovina”, a spus Gheorghe Flutur.
Pe de altă parte, şeful administraţiei judeţene a arătat că în perioada Sărbătorilor de Crăciun gradul de ocupare mediu al pensiunilor şi hotelurilor din judeţul Suceava a fost de aproximativ 84%. Cele mai mari procente în ceea ce priveşte gradul de ocupare al unităţilor turistice au fost înregistrate în Gura Humorului, apoi în Putna, Vatra Dornei, Vama şi Suceviţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 98% dintre locurile existente în principalele locaţii turistice sunt ocupate de Revelion.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
98% dintre locurile existente în principalele locaţii turistice sunt ocupate de Revelion0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei