Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 dec 2011 - Anul XVI, nr. 302 (4900)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

 

Perioada 22 – 28 decembrie

De Crăciun petrecem în stil Hollywoodian!

Trei zile şi trei nopţi la maxim, la Hollywood. Cu premii, oferte şi Crăciuniţe! Toată distracţia va fi transmisă în premieră de Music Channel, cu participarea extraordinară a deja celebrului VJ Mircea Zara! Să arătăm cum se distrează sucevenii! (Toate interviurile luate de VJ Mircea Zara vor fi transmise de postul TV Music Channel)

 

De Revelion, la Hollywood

„Hai să petrecem trecerea dintre ani împreună! Vă aşteptăm cu cea mai tare ofertă, superatmosferă, momente speciale, focuri de artificii, premii, momente cu urători, cele mai alese mâncăruri, şampanie şi tot personalul de la Hollywood cu care aţi petrecut tot anul!”, anunţă organizatorii. Toate la doar 99 de lei, pentru locurile de la masă, şi 49 de lei, pentru locurile de la bar. Supertare!

 

Târg de Obiecte Handmade

Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall. Între 22 şi 24 decembrie 2011, în programul de funcţionare al centrului comercial, standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici mai ales acum, de sărbători.

 

Dansuri de societate pentru prichindei

Dansuri de societate pentru prichindei,în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18.00, în noua sală de dans de la etajul Iulius Mall. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în sala de dans Boomdance.

 

„Moşule, eu când primesc cadoul?”

Un autoturism Kia Cee’d trage din greu sania Moşului spre Iulius Mall, încărcată cu mii de cadouri pentru cei mai harnici cumpărători: 22 de roboţi de bucătărie, vouchere de cumpărături şi premii surpriză! Campania „Moşule, eu când primesc cadoul?” continuă până în Ajunul Crăciunului şi bonurile fiscale cumulate în valoare de minimum 100 de lei garantează participarea la tombolele de Crăciun. Primii 200 de clienţi ai zilei primesc premii instant: vouchere de cumpărături, cozonaci aromaţi, bomboane de pom şi răcoritoare Coca Cola! În fiecare seară, la ora 18.00, la Centrul Info se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips, iar pe 24 decembrie, la ora 12.00, Moşul de la Iulius Mall va face o bucurie imensă unui alt client harnic şi norocos, pe care îl va recompensa cu un autoturism Kia Cee’d de la concesionarul auto autorizat Autobitti.

 

Expoziţia “Ucraina Independentă. Timpurile Istoriei”

Consulatul General al Ucrainei la Suceava invită iubitorii de artă la Iulius Mall să viziteze, până pe 24 decembrie, expoziţia „Ucraina independentă. Timpurile istoriei”. Lucrările au fost realizate de un fotograf ucrainean, iar expoziţia este dedicată aniversării Independenţei Ucrainei.

 

Târgul Cărtureştilor

Luna decembrie este lună de târg la Cărtureşti. Până pe 31 decembrie, pe rafturi se găsesc produse culturale selectate cu priceperea dobândită în 11 ani pentru a găsi cadouri cu suflet pentru cei dragi. Micul târg de “cadouri deştepte” are: ultimele noutăţi, cele mai bine vândute titluri din 2011, albume de artă, cărţi de design şi pentru copii, cărţi de bucate, muzică, filme, audio book-uri, vinuri, o selecţie atentă de ceaiuri de sezon şi accesorii pentru prepararea acestora, porţelanuri japoneze, agende, board games, lumânări parfumate, instrumente de scris, podoabe de pom, pungi de cadouri, panglici, turtă dulce, gadget-uri, jucării şi felicitări de sărbători.

 

Expoziţie de pictură„Remember BALCIC 2011”

Membrii Alianţei „Pro Bucovina” şi cei ai Asociaţiei de Artă „Nicolae Tonitza” (TAG) invită iubitorii de artă la Iulius Mall să viziteze, până pe 31 decembrie, lucrări de pictură reunite sub genericul „Remember Balcic”. Tablourile poartă semnătura a 16 pictori, între care Ana Maria Ovadiuc, Cristina Lauric, David Croitor, George Şpaiuc, Ioana Cezara Poiată, Liviana Pînzaru, Polina Celac şi Mihai Pînzaru PIM.

 

“Icoana, lumina de Sus”

Expoziţie de icoane în Iulius Mall, până pe 15 ianuarie 2012. Pe lemn, sticlă, tip vitraliu, chiar şi pe marmură, dar şi troiţe şi sculpturi, toate aceste ferestrele deschise către Dumnezeu impresionează prin iscusinţă şi cromatică. 25 de autori se reunesc în această expunere publică, printre care Nicolae Boicu, Rodica Buşcu, Pr. Constantin Marius Cotlet, Gianina şi Traian Chilimon, Pr. Gavrilean Emilian, Florin Grosu, Liviu Şoptelea, Mirela şi Constantin Ungureanu.

 

Joi, 22 decembrie

Romanian Retro Party, în Padrino

Cea mai tare petrecere marca Padrino, Romanian Retro Party. Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri, Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească cu reducere de 15% după ora 24. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Grigore Leşe - Concert de Crăciun

La Catedrala Romano-Catolică din municipiul Suceava va avea loc, la ora 19:30, tradiţionalul „Concert de Crăciun”, susţinut de rapsodul Grigore Leşe.

 

“Noaptea cea mai lungă”

“Noaptea cea mai lungă”, manifestarea culturală pe care Muzeul Bucovinei o organizează pe data de 22 decembrie, la momentul solstiţiului de iarnă, va cuprinde şi în acest an segmentele esenţiale care au consacrat această sărbătoare nocturnă. Este vorba de un moment comemorativ închinat eroilor Revoluţiei Române,  moment care se va desfăşura, la ora 17:30, sub genericul „Lumină pentru liberate” (care va consta în aprinderea lumânărilor în Piaţa Drapelelor, pe platoul pe care este amplasat Monumentul Martirilor şi Eroilor Bucovinei, în memoria celor care s-au jertfit pentru libertate), urmat, la ora 18:00, de medalionul omagial închinat unei personalităţi care prin activitatea desfăşurată merită preţuirea şi recunoştinţa comunităţii.

Medalionul omagial, care va avea loc la Muzeul de Istorie, este dedicat anul acesta istoricului dr. Victoria Paraschiva Batariuc, autoarea „Catalogului Colecţiei Romstorfer. Ceramica monumentală”, lucrare care primit în anul 2010 Premiul „George Oprescu” al Academiei Române.

„Noaptea cea mai lungă” va continua, după ora 18:30, cu concertul de colinde susţinut de formaţia Hara, o prezenţă constantă care contribuie de câţiva ani la rotunjirea manifestării de la Suceava.

 

Vineri, 23 decembrie

Distracţie la Padrino

Padrino face cinste cu câte un cocktail din partea casei pentru primele 50 de doamne/domnişoare începând cu ora 22.30. Petrecem pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Sâmbătă, 24 decembrie

Distracţie la Padrino

În Ajunul Crăciunului ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hit-urile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Adevărata muzică de club, în Office`s Club

Te aşteptăm în Ajun de Crăciun în Office`s Club, alături de special guest DJ Spark& MC Brasil din Iaşi, să simţi adevărata muzică de club. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub 

 

Duminică, 25 decembrie

Concert Bucovina în Suceava

Concert rock cu trupa Bucovina, în club Abanina (Zamca), ora 20.00, intrare 15 lei.

 

Cea mai bună muzică, în Padrino

În prima zi de Crăciun Moş Crăciun vă aduce în dar cea mai bună muzică, distracţie şi voie bună. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

DJ Cioco, în Padrino

Echipa Office's îţi urează un Crăciun fericit şi te invită să petrecem până dimineaţă alături de DJ Cioco. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub 

 

Luni, 26 decembrie

Distracţia continuă, în Padrino

În a doua zi de Crăciun eşti aşteptat la cea mai tare petrecere din oraşul Suceava. Distracţia continuă... eşti aşteptat să participi la ea .Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Dan Ene şi Pol Gabri, în Offices Club

Sărbătorim Crăciunul, în Offices Club, alături de Dan Ene şi Pol Gabri, ce ne vor aduce în dar piese live în primă audiţie. Aşa cum v-am obişnuit în fiecare an, Offices Club vă oferă cei mai bun artişti în cele mai bune petreceri din Suceava. Dan Ene vine cu noul său proiect live alături de Pol Gabri, piese ce sigur vă vor încânta simţurile şi vor da tonul sound-urilor de club de anul viitor.

Vino să sărbătorim Crăciunul în frumoasa familie Offices Club. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub 

 

Marţi, 27 decembrie

Petrecem până dimineaţă, în Padrino

Dacă nu te-au obosit cele două zile de distracţie, vino la Padrino şi petrecem până dimineaţă şi în a treia zi de Crăciun. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei