Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 dec 2011 - Anul XVI, nr. 296 (4894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă....

Perioada 15-21 decembrie

Moş Crăciunva poposi şi… pe Facebook!

Până mâine, primii cinci actuali sau noi fani Iulius Mall Suceava care adună cele mai multe voturi după ce ornează virtual un pom de Crăciun primesc în dar un brad adevărat!

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava invită toţi copiii, în fiecare zi de decembrie, de luni până vineri, la lecţii de dans gratuite (quick step, rumba, latino, slow fox, samba, tango, vals sau cha cha). Lecţiile de dans sunt oferite de şcoala de dans Fly Dance Club.

 

Caravana lui Moş Crăciun

Zilnic, în perioada 13 - 23 decembrie 2011, începând cu ora 18.00, Moş Crăciun cu ajutoarele lui te aşteaptă într-o lume de poveste la Galleria Suceava!

 

„Moşule, eu când primesc cadoul?”

Un autoturism KIA Cee’d trage din greu sania Moşului spre Iulius Mall, pentru cei mai harnici cumpărători. Campania „Moşule, eu când primesc cadoul?” continuă până în Ajunul Crăciunului şi bonurile fiscale cumulate în valoare de minimum 100 de lei garantează participarea la tombolele de Crăciun. Primii 200 de clienţi ai zilei primesc premii instant.

În fiecare seară, la ora 18:00, la Centrul Info se extrage câştigătorul unui robot de bucătărie Philips, iar pe 24 decembrie, la ora 12:00, Moşul de la Iulius Mall va face o bucurie imensă unui alt client pe care îl va recompensa cu un autoturism KIA Cee’d.

 

Dans la Iulius Mall

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copiii pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

 

Ţara lui Moş Crăciun

Până pe 20 decembrie 2011, în zona KidsLand din Iulius Mall, Moş Crăciun va avea cartierul general pentru toţi prichindeii din Suceava şi din împrejurimi. Timp de patru ore pe zi, între orele 16:00 şi 20:00, toţi copiii sunt poftiţi să îi spună Moşului ce îşi doresc să primească de Crăciun.

 

Târgul Cărtureştilor

Luna decembrie este lună de târg la Cărtureşti. Până pe 31 decembrie 2011, pe rafturi se găsesc produse culturale selectate cu priceperea dobândită în 11 ani pentru a găsi cadouri cu suflet pentru cei dragi.

 

„Remember Balcic 2011”

Membrii Alianţei „Pro Bucovina” şi cei ai Asociaţiei de Artă „Nicolae Tonitza” (TAG) invită iubitorii de artă la Iulius Mall să viziteze, până pe 31 decembrie, lucrări de pictură reunite sub genericul „Remember Balcic 2011”.

 

“Icoana, lumina de Sus”

Expoziţie de icoane în Iulius Mall, până pe 15 ianuarie 2012. Pe lemn, sticlă, tip vitraliu, chiar şi pe marmură, dar şi troiţe şi sculpturi, toate aceste ferestrele deschise către Dumnezeu impresionează prin iscusinţă şi cromatică. 25 de autori se reunesc în această expunere publică.

 

Tombola Iernii, la Shopping City

Moşul a lăsat cele mai frumoase daruri la Shopping City Suceava: un sejur de iarnă în doi la Viena, weekenduri la Pensiunea “Cai de Vis”, un Iphone 4, electrocasnice oferite de Baumax şi vouchere de cumpărături. Până pe 20 decembrie, bonurile de cumpărături de minim 50 de lei din magazinele din Shopping City participă la “Tombola Iernii”.

 

Donaţii

Shopping City Suceava şi Salvaţi Copiii, Filiala Suceava organizează până pe 20 decembrie campania "Donează un ursuleţ de pluş pentru un zâmbet de copil" cu scopul de a strânge jucării pentru copiii de grădiniţă provenind din familii cu posibilităţi materiale reduse din mediul rural. Dacă vrei să-l ajuţi pe Moş Crăciun, vino în Shopping City Suceava şi donează o jucărie pentru Bradul de Ursuleţi.

 

Scrisoare către Moş Crăciun

Până pe 23 decembrie, Shopping City invită toţi copiii să participe la concursul Scrisoare către Moş Crăciun. Pentru a participa la concurs trebuie să scrie o scrisoare pentru Moş, pe care să o depună în urna amplasată la Căsuţa Moşului din Shopping City Suceava, menţionând numele şi numărul de telefon.Program cu Moşul:17 decembrie 15:00 – 19:00, 18 decembrie 13:00 – 17:00, 20 decembrie 15:00 – 17:00.

 

Cinema 7D - amenajat în parcarea Shopping City

În parcarea Shopping City Suceava te aşteptă Cinema 7D, care combină tehnologia tridimensională cu senzaţiile tactile şi olfactive. Ochelarii speciali şi efecte senzoriale sporesc adrenalina şi-l transpun pe privitor în mijlocul acţiunii. Sala are 12 locuri, cu scaune care se mişcă în trei planuri şi sistem de sunet "5 A1 hi definition", spectatorul devenind eroul principal. Puteţi urmări o multitudine de filme de scurt metraj, cum ar fi: Hounted House, Forest Adventure, Haunted Raceway, Devil's Mine Ride.Preţul unui bilet este de 10 lei de persoană.

 

Joi, 15 decembrie

Zece excursii la Viena

Astăzi este ultima zi pentru a participa la tombola care oferă zece excursii de două persoane la Viena. La 150 de ani de la naşterea unuia dintre cei mai importanţi artişti austrieci, Gustav Klimt, Cărtureşti nu poate lăsa această ocazie să treacă neobservată şi va răsplăti clienţii care cumpără orice carte din secţiunea Arte şi Arhitectură. Cu librăria Cărtureşti, vizitaţi oraşul natal al lui Klimt la 150 de ani de la naşterea artistului!

 

Tequila Party

Petrecem în stil mexican la Padrino! La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi şi pentru că este seară studenţească oferim o reducere de 15% după ora 24.00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Juniorii TAG expun la Auditorium

La Galeria de artă de la Auditorium „Joseph Schmidt” se deschide, la ora 14:00, prima expoziţie a juniorilor TAG (Tonitza Art Group).

Expoziţia, cu genericul „Scrisoare pentru Moş Crăciun”, etalează lucrările juniorilor Simona Arboroaie - Matei, Melania Maslovschi, Diana - Ştefana Şcladan, Andrei Constantin Şcladan şi Răzvan Vouciuc.

Îndrumător: artista plastică Cristina Lauric.

 

Premiile „Crucea lui Ştefan cel Mare şi Sfânt”

Societatea Culturală „Ştefan cel Mare” - Bucovina organizează, la ora 16:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava (Sala mică), cea de-a X-a ediţie a acordării Premiilor „Crucea lui Ştefan cel Mare şi Sfânt”. Vor fi acordate premiile pentru secţiunile Literatură, Ştiinţe istorice, Arte frumoase şi Muzică şi Omul Anului 2010.

 

Expoziţie de fotografie

La Ceainăria Librăriei Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava, se deschide, la ora 17:30, expoziţia de fotografie „Mozaic”, realizată de artiştii fotografi Luana Iuliana Popa, Dumitru Teodorescu şi Mădălina Ileana Ulanovschi.

Expoziţia va fi deschisă până pe data de 31 decembrie.

 

Spiritul sărbătorilor de iarnă mai aproape de tine!

Galeria Suceava vă invită la un spectacol magic de colinde alături de Lucian Dragotă, începând cu ora 18:30.

 

Bio Alimenta Bucovina

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava,în parteneriat cu CJ Suceava şi Shopping City Suceava, vă invită să gustaţi din delicioasele produse tradiţionale prezentate în cadrul celei de-a V-a ediţii a expoziţiei cuvânzare Bio Alimenta Bucovina.

Expoziţia se va desfăşura în perioada 16 – 18 decembrie 2011 şi va putea fi vizitată zilnic, între orele 09:00 – 21:00.

 

Vineri, 16 decembrie

Lansare de carte

Cunoscutul jurnalist Ovidiu Ohanesian va lansa în Iulius Mall propriul volum intitulat “Puterea din umbră. Raport din spatele uşilor închise”. Librăria Cărtureşti găzduieşte evenimentul de la ora 19, iar invitat special alături de autor este prof. univ. dr. Elena-Brânduşa Steiciuc.

 

„Fii tu însuţi, trăieşte-ţi viaţa!”

Ateliere de lucru pe domeniile: sport, muzică, desen, fotografie şi voluntariat vor avea loc în Iulius Mall. De la ora 10, la etajul centrului comercial, copiii şi tinerii vor socializa şi vor fi informaţi asupra pericolului consumului de etnobotanice şi descoperire a unor alternative sănătoase de petrecere a timpului liber. Proiectul este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava.

 

Spectacol de colinde

Galleria Suceava, în parteneriat cu Şcoala de Arte "Ion Irimescu" şi Centrul Cultural Bucovina, vă invită la spectacolul "Steluţele Crăciunului". Spectacolul va cuprinde colinde interpretate de elevii claselor cu profil muzical şi cinegrafic, precum şi o expoziţie de icoane realizate de elevii claselor de artă plastică. Evenimentul are loc începând cu ora 18:00.
 

Concert live

Padrino ţi-a pregătit o nouă seară specială, superconcert live cu basarabeanca Alexandrina Hristov. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Revista „Unu Plus”, la vârsta majoratului

La Librăria Cărtureşti, din incinta Iulius Mall Suceava, va avea loc, la ora 17:00, aniversarea revistei “Unu Plus”, realizată de colectivul de liceeni ai Colegiului Tehnic “Al. I. Cuza” Suceava, cu prilejul împlinirii a 18 ani de existenţă.

 

Concerte şi spectacole, la Shopping City

Ora 13:15 – Ansamblul Artistic “Arcanul” - USV 

Ora 16:00 – Grupul Vocal “Visul Copiilor“ al Asociaţiei Euroactiv

Ora 17:00 – Corul de tineri “Betania”, dirijor Eduard Bucşă

 

Sâmbătă, 17 decembrie

Teatru pentru copii

De la ora 11.30, Ansamblul Artistic Profesionist "Ciprian Porumbescu" va prezenta în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Păcălici". Accesul este gratuit!

 

Atelier origami

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

„Waiting for Christmas" by DJ Cioco

În Office`s te aşteptă o superpetrecere "Waiting for Christmas" by DJ Cioco. Poţi să faci încălzirea pentru Crăciun în Office`s, cu cele mai bune oferte la băuturi alcoolice şi singura muzică de club adevărată din oraş alături de DJ Cioco. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub.

 

Muzică de pub

Te invităm să te distrezi în stil Padrino pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai cool atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Concerte şi spectacole, la Shopping City

Ora 12:00 - Corul de tineri “Betania”, dirijor Eduard Bucşă

Ora 12:30 - Grup Vocal Şc. Gen. Nr. 10 Suceava, prof. Iov Eugen

Ora 13:00 – Ansamblul de datini şi obiceiuri de iarnă “Datina”, Şc. Gen. Buda, comuna Zvoriştea, prof. îndrumător Beatrice Agavriloaie  

Ora 16:00 – Ansamblul Artistic “Arcanul” - USV 

 

Duminică, 18 decembrie

„Seară de Crăciun”

Compania Teatrală Bucovina vă invită la o „Seară de Crăciun”. În prag de sărbători, un dar de suflet oferit de trupa de teatru din Piatra Neamţ pentru copiii suceveni. Spectacolul va avea loc de la ora 15.00, la Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava. Intrarea este liberă. Relaţii la telefon 0726.378.217

 

Superconcert marca Alex Velea

Galleria Suceava vă invită la un superconcert marca Alex Velea, începând cu ora 19.30. Concertul va marca şi finalizarea campaniei promoţionale "Tombola marilor premii", în cadrul căreia toţi clienţii magazinelor din Galleria Suceava ce au făcut cumpărături de minim 30 de lei au ocazia să câştige un televizor LCD, o maşină de spălat, un sistem audio sau vouchere de cumpărături în magazinul Eponge.

 

Spectacol de Crăciun, la Iulius Mall

De la ora 15, pe scena de la etajul Iulius Mall, elevii de la Palatul Copiilor Suceava vor oferi un spectacol de dansuri şi cântece cu specific de iarnă. Publicul va fi plăcut impresionat şi de prezentările de modă cu articole vestimentare şi accesorii create chiar de copii.

 

Concert de colinde, la Iulius Mall

Scena Iulius Mall, de la ora 18, va avea loc un spectacol de binefacere pentru colectarea de fonduri destinate Centrului Medico-Social de Îngrijire la Domiciliu din cadrul asociaţiei „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”.

 

Concerte şi spectacole, la Shopping City

Ora 14:00 - Corul de tineri “Betania”, dirijor Eduard Bucşă

Ora 16:00 – Ansamblul Artistic “Arcanul” - USV 

 

Caravana Garfield

Caravana Garfield a pornit şirul evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă şi ajunge în Suceava, la Shopping City. Garfield aduce frumuseţea Crăciunului alături de Crăiasa Zăpezii, spiriduşi şi dragoni, împreună cu care îi invită pe toţi prietenii din Suceava la un eveniment deosebit, în care se va decora bradul, se vor organiza jocuri şi concursuri cu premii surpriză şi se vor realiza decoraţiuni deosebite pentru brad în atelierele de creaţie. De asemenea, toţi cei prezenţi se vor bucura de un program artistic deosebit.

 

Marţi, 20 decembrie

Expoziţie Olivian (Liviu) Paveliuc

City Gallery găzduieşte expoziţia artistului Olivian (Liviu) Paveliuc. Cele aproximativ 60 de picturi abstracte ce pot fi admirate în cadrul expoziţiei sunt realizate în ulei, cu diverse aplicaţii.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.....
 Vizualizări articol: 898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă....4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei