Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 dec 2011 - Anul XVI, nr. 290 (4888)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică: „Falsificarea adevărului şi manipularea opiniei publice fac parte din strategiile politice ale PDL-ului”

În virtutea legii privind dreptul la replică, vă transmit un punct de vedere referitor la cele susţinute de deputatul Pardău Dumitru în situaţia drumurilor judeţene finanţate prin PNDI.

Falsificarea adevărului şi manipularea opiniei publice fac parte din strategiile politice ale PDL-ului, îmbrăţişate şi de deputatul Pardău Dumitru, care a nu a ratat ocazia de a arăta cât de "bun" economist este şi cât de mult a păstrat din ceea ce a învăţat pe vremea comunismului, în baza principiului „strânşi uniţi în jurul partidului şi a conducătorului său mult iubit”.

În primul rând, deputatul Pardău, economist de profesie, greşeşte elementar aplicând teorema Roberta Anastase, cea prin care "70=180", confundă euro cu leii şi leii vechi cu leii noi, şi are dificultăţi la împărţire pentru că nu-i dă bine restul cu virgulă.

Trecând peste aspectul matematic, însăşi ministra Dezvoltării şi turismului, Elena Udrea, confirmă faptul că preţul pe kilometru la Panaci Bilbor este de 1.362.000 Euro, fără TVA, ceea ce înseamnă un preţ de aproape 80 miliarde de lei vechi pentru un kilometru de drum judeţean.

Pe de altă parte, prin program european, acolo unde e mai greu de rezolvat parandărătul, s-a demonstrat clar ca preţul este de sub 20 miliarde de lei vechi pe km, la tronsonul de 22 km dintre Dorna Arini şi Panaci.

În al doilea rând, ar fi chiar culmea ca noi să reuşim să blocăm aceste proiecte, iar Flutur a promis că va accepta şi drumurile judeţene Forăşti - Dolheşti, Hârtop – Vultureşti - Liteni şi Comăneşti -  Botoşana. Şi nu numai că nu şi-a ţinut promisiunea, dar de aproape opt luni nu s-a făcut nici măcar un centimetru din celelalte drumuri acceptate, nici măcar o basculantă sau o roabă nu s-au adus pe acele şantiere. În filozofia pedelistă, vinovaţi pentru această situaţie sunt probabil grecii, italienii şi, evident, noi, pesediştii, chiar dacă Guvernul e portocaliu şi Consiliul Judeţean asemenea.

În al treilea rând, nu ştiu dacă sucevenii l-au trimis în Parlament pe acest deputat să micşoreze salariile, să taie ajutoarele pentru mame cu copii şi ajutoarele de încălzire, sau să fure la legea pensiilor alături de Roberta Anastase, cert este că asta au făcut.

În concluzie, deputatul Pardău nu este altceva decât un comunist cu mentalitate învechită, care îşi foloseşte calităţile de economist doar atunci când tabla împărţirii este în interes de partid.

 

Deputat Cătălin Nechifor,

Preşedinte PSD Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică: „Falsificarea adevărului şi manipularea opiniei publice fac parte din strategiile politice ale PDL-ului”.
 Vizualizări articol: 1941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Drept la replică: „Falsificarea adevărului şi manipularea opiniei publice fac parte din strategiile politice ale PDL-ului”4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mi-au dat lacrimile! trimis de
( 8 dec 2011, 11:25:04
săracul ospătar cum luptă el pentru suceveni. te buşeşte râsul cu lacrimi când te gândeşti că ăsta toarnă în pahare tocmai maeştrilor în asfalt electoral!
2.   Tu ai curaj sa vb cataline? trimis de
( 8 dec 2011, 18:26:22
După ce-ai strâns lângă tine toate laturile mai ai curaj sa vb? Dc nu ne spui nmc de fauna de lângă tine? Ai de toate in Arca ta: prostituate, tzepari, hotzi,etc. Vad ca te-ai pregătit bine pt viitoarele alegeri. "Succesuri" maxime!
3.   McNechifors trimis de
( 8 dec 2011, 23:29:06
Dao naibii anymalule ! te gandesti doar la tine ba.. daca nu te.as stii ! ce ai facut tu practic Comunalule ? un rahat mare cat tine.
Sigur ramai pe drumuri dupa 2012 !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei