Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 nov 2011 - Anul XVI, nr. 269 (4867)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Stiliştii unui salon de înfrumuseţare din municipiul Suceava, protagoniştii unui show inedit pe plan local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salonul Coquette din Suceava a prezentat vineri, printr-un show unic, tendinţele de hairstyling şi make-up pentru 2012. Evenimentul a fost organizat la restaurantul Catalan, începând cu ora 18.30, când femeile ce doresc un look desăvârşit, în pas cu moda, au putut afla care sunt cele mai semnificative schimbări în domeniu.

Cu ajutorul câtorva modele, stiliştii salonului Coquette le-au prezentat spectatorilor Colecţia Magic Colours 2012, care a cuprins tunsorile, coafurile şi culorile „must have” anul viitor, dar şi machiajul potrivit pentru fiecare moment al zilei.

 

Tunsori îndrăzneţe, coafuri de inspiraţie retro şi mult roşu

Ionela Hotnogu, managerul salonului Coquette, s-a perfecţionat la prestigioase academii de hairstyling din Europa, iar vineri seară, la restaurantul Catalan, a conturat pentru cei prezenţi în sală lookul anului 2012. Prin colecţia realizată, ea a arătat că anul 2012 vine cu o invitaţie specială către schimbare şi le-a îndemnat pe femei să încerce tunsori cu tăieturi îndrăzneţe, care să le scoată din sfera banalului şi anonimatului. Ea le-a propus sucevencelor coafuri de inspiraţie retro, în variante şic, şi nuanţe puternice, de roşu.

Ionela Hotnogu a dezvăluit că printre tendinţele anului 2012 se regăsesc stilul bob, franjurat sau simetric, buclele şi onduleurile glossy, care dau volum părului, dar şi împletiturile spic, cozile şi cocurile răsucite.

 

Concert live de saxofon şi tombolă, pentru invitaţi

La finalul showului, managerul salonului Coquette a precizat: „În Suceava nu s-au mai prezentat colecţii de acest gen, care în oraşele mari pot fi văzute o dată sau de două ori pe an. Ne-am adresat tuturor femeilor care ar dori să schimbe ceva la tunsoarea, coafura sau machiajul lor, dar nu ştiu ce se poartă. Ţinem cont de personalitatea clientelor noastre, suntem prietene cu ele”.

Persoanele aflate vineri seară în restaurantul Catalan s-au putut delecta şi cu un concert live de saxofon susţinut de Eduard Hîncu. În cadrul evenimentului a fost organizată şi o tombolă, la care invitaţii au putut câştiga tratamente corporale, faciale, pentru păr şi unghii, precum şi produse cosmetice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stiliştii unui salon de înfrumuseţare din municipiul Suceava, protagoniştii unui show inedit pe plan local.
 Vizualizări articol: 1164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Stiliştii unui salon de înfrumuseţare din municipiul Suceava, protagoniştii unui show inedit pe plan local5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei