Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 oct 2011 - Anul XVI, nr. 253 (4851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac la stână

Şapte indivizi, reţinuţi într-un dosar de tâlhărie şi sechestrare de persoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de şapte indivizi au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore şi urmau să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, într-un dosar de tâlhărie şi lipsire de libertate. Faptele s-au petrecut la sfârşitul săptămânii trecute. Vineri, în jurul orei 19:00, la o stână din comuna Volovăţ, mai mulţi indivizi au răsturnat coliba în care se aflau doi tineri ciobani, unul în vârstă de 16 ani, celălalt de 21 de ani.

 În timp ce o parte a indivizilor a avut grijă ca cei doi să nu poată ieşi din colibă, ceilalţi au luat patru oi aflate în ţarc şi le-au urcat în căruţe. Înainte de a pleca, unul dintre atacatori a luat şi telefonul mobil al unuia dintre ciobani, păgubitul fiind ameninţat cu acte de violenţă.

Poliţiştii susţin că la aproximativ patru kilometri distanţă de stână, autorii au sacrificat cele patru oi, împărţindu-şi carnea între ei şi îngropând resturile.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, suspecţii au fost identificaţi ca fiind nouă tineri din comuna Burla, dintre care doi minori, în vârstă de 17 ani. Şapte dintre ei, Marcel Comariţan (30 de ani), Valentin Ciorcea (21 de ani), Florin Băcilă (21 de ani), Nistorel Băcilă (18 ani), Dinu Luţu (24 de ani), Abel Ciorcea (19 ani) şi David Ciorcea (23 de ani), au ajuns luni în arestul poliţiei, pentru cel puţin 24 de ore.

„În baza probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore, începând cu ora 18.00, a învinuiţilor majori, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar cei doi minori sunt cercetaţi în stare de libertate pentru complicitate la infracţiunea de furt calificat”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, precizându-se că cei şapte suspecţi majori urmau să fie duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte indivizi, reţinuţi într-un dosar de tâlhărie şi sechestrare de persoane.
 Vizualizări articol: 2232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Şapte indivizi, reţinuţi într-un dosar de tâlhărie şi sechestrare de persoane4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei