Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 oct 2011 - Anul XVI, nr. 253 (4851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Onofrei: „Organizatorii prezenţei Regelui în Parlament au făcut-o mai mult din ură pentru preşedinte decât din dragoste faţă de Rege”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 „Organizatorii prezenţei Regelui Mihai I în Parlament au făcut-o mai mult din ură pentru preşedinte decât din dragoste faţă de Rege”. Este opinia exprimată de prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, după discursul pe care Regele Mihai I l-a rostit ieri în Parlament, la împlinirea vârstei 90 de ani. Onofrei a constatat că discursul Regelui a găsit clasa politică superisterizată şi hiperreactivă.

El a arătat că, în alte condiţii, împăcarea cu istoria e de apreciat şi vine chiar prea târziu.

„Dacă neo-monarhiştii actuali sunt de bună-credinţă şi chiar vor să ne împăcăm cu istoria, le propun să voteze în Parlament schimbarea Zilei Naţionale, de la 1 Decembrie, în data de 10 mai”, a afirmat senatorul PD-L de Suceava.

Trebuie spus că la şedinţa solemnă a Camerelor reunite ale Parlamentului Regele Mihai a fost însoţit de principesa Margareta şi de principele Radu. Fostul suveran a primit, după discursul său, Colanul Camerei Deputaţilor, şi a participat la dezvelirea bustului de bronz al Regelui Carol I, oferit cadou Parlamentului de către Casa Regală. La şedinţă au asistat foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, fostul premier Petre Roman, preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, însă au absentat preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care participă la o vizită la Tbilisi (Georgia), premierul Emil Boc, dar şi preşedintele Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: „Organizatorii prezenţei Regelui în Parlament au făcut-o mai mult din ură pentru preşedinte decât din dragoste faţă de Rege”.
 Vizualizări articol: 750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Onofrei: „Organizatorii prezenţei Regelui în Parlament au făcut-o mai mult din ură pentru preşedinte decât din dragoste faţă de Rege”3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scurt si clar ca sa intelegi. trimis de
(26 oct 2011, 11:11:23
Ori esti prrosst ori esti sluga lui base si vrei sa-l pupi in ffundd.
1.1  RE: Scurt si clar ca sa intelegi. trimis de
(26 oct 2011, 11:19:10
Cum ti-e omul asa-i si parerea!
1.2  RE: Scurt si clar ca sa intelegi. trimis de
(26 oct 2011, 13:23:05
are dreptate omu'. Imi aduc aminte ce bucurosi erati voi psdistilor cand a revenit regele in tara. nici nu-i dadeati viza. rusine
2.   Are dreptate trimis de
(26 oct 2011, 11:26:45
ce mai topaia iliescu si toata satra pe langa rege............
3.   * trimis de
(26 oct 2011, 11:36:16
Să fii pedelist PE BUNE ( de dreapta ) e imposibil
Te amesteci cu un fel de .. ateu doctrinar
Să fii liberal dar NU în pnl ? .. nu-i plauzibil
Ca şi cum ţi-e frică de locuri strâmte dar eşti fântânar

Îmbrăcat cu puţine haine şi multă falsitate
Operând realitatea cu abstracţiuni .. ideologice
PDL-ul cu orice ideologie pare-a fi în incompatibilitate
ŞI .. EI SE FAC CĂ NU VĂD ( n-au probleme oftalmologice )

Sunt o gaşcă în jurul unui om ce le promite bani
Şi-acel om ia banii de la ... ?! ( de la mă-sa sigur nu )
Gaşca-i structurată pe nivele de .. cleptomani
Ce se prefac că-s ,, de dreapta ’’ ( dar nu-nţelege ce-i aia niciunu’ )
3.1  RE: * trimis de
(27 oct 2011, 11:14:10
Bre abcdare, bre! Iar te-a scos ginecologul de unde te-am bagat? Pfff si eu care credeam c-a dat pesta porcina in tine si-am scapat de "operele" tale... iNpotentuleeee !!! Lasa-neeeeeee !!!
4.   H trimis de
(26 oct 2011, 12:24:17
abcdar iar nu tiai luat pastila,dl doctor o sati dea na na la fund.
4.1  RE: H trimis de
(27 oct 2011, 11:20:20
Apropos de "talentul" tau... De ce nu te angajezi la popa gliga la cimitir ca sa faci niste versuri pe cripte? Ai castiga si tu cativa lei (asta numai in cazul in care nesimtitul ala de popa iti va da ceva), vei fi si tu implinit ca cineva iti recunoaste "talentul" si asa scapam si noi de tine.
5.   Onofrei, fostul taranist trimis de
(26 oct 2011, 12:32:19
Pe vremea CDR-ului, conu' Onofrei era ţărănist. După aia a devenit liberal, iar acum este pdl-ist. Aşa că omul chiar are autoritatea morală să ne spună cum e treaba cu regele. Pentru un ţărănoi pe care soarta crudă l-a aruncat de la coada vacii drept în parlament, regele a rămas ăla care îi aduce înapoi în ţară pe boieri. Iar boierii, se ştie că le puneau botniţă bieţilor ţărani. Botniţa mai e bună şi la căţei, să nu-i lase să deschidă botul, chiar dacă ei ar vrea să facă doar ce face orice cotarlă cînd n-are treabă (adică să-şi lingă... rănile).
Marş în budă!
6.   Foarte inteligent trimis de
(26 oct 2011, 12:40:04
Decat sa vorbesti si sa spui prostii, mai bine taci. Sunt unii care vor crede ca esti inteligent. Asa, ai convins pe toata lumea ca esti ceea ce multi stiau de mult - oportunist. Cat despre pregatirea profesionala - singura care ti-ar putea oferi o credibilitate cat de cat, e si ea indoielnica. Mananci o paine alba de 20 de ani pe spatele fraierilor pe care ii prostesti sa te voteze. Rusine !
7.   Despre rege trimis de
(26 oct 2011, 13:27:17
Eu cred ca autoritate morala sa vorbeasca despre rege are Mraza, fost sef de CAP, comunist de rang inalt, din gasca celor ce au fugarit regele din tara. Sau poate Nechifor, UTCist de frunte, gandire de tip Putin si care nu e in stare decat sa distruga ce i-a lasat mostenire tatauca Gavriluta. El apeleaza la sfaturile consilierilor comunisti, si vrea sa conduca tara asta spre culmile gloriei Comuniste. Sau poate baisanu,vesnic candidat oriunde si oricand! Traisca Regele, dra regele nu prea are nevoie de asemenea admiratori, care au pozat acolo,dar sunt niste loaza comuniste!
8.   Pt mosul ABCDAR trimis de
(26 oct 2011, 13:30:54
stiu ca ai o pensie frumoasa,marita de cei pe care ii critici si acum,neavand nimica de facut scriii niste poezii jalnice...care nu le citesc nici boschetarii. Mi-e rusine sa vad mereu aceleasi erezii pe net. Scrie pe o foita la tine acasa si lasa-ne sa mirosim aer curat!
9.   Student trimis de
(26 oct 2011, 13:32:23
Mai bine taranist si traseist decat un mare comunist. Nechifore, lasaneeee!
10.   Despre dl Onofrei trimis de
(26 oct 2011, 13:36:44
sunt fata si nu imim place ce scrieti aici, e abject, e infect. Numai rasutati,lasati oamenii,oricine ar fi ei sa iis faca treaba. Daca nu va place ceva, faceti conferinta de presa si declarati,nu pe forumuri, in spatee unor nickuri false, platiti de anumiti oameni si partide....
despre Dl Onofrei pot sa spun ca este un om de omenie, care a ajutat pe toti cei de rand, orice functie avut(prefect,direcotr). Sunt multe marturii referitoare la asta. SI acum ca si senator se implica si vad mereu oameni in audietna la dumnealui. Rautaciosul pe limba lui piere!!!
10.1  RE: Despre dl Onofrei trimis de
(26 oct 2011, 14:28:32
In primul rand, daca nu iti place, NU CITII!!! Cei de mai sus stiu mai bine preacurvia politica a acestui individ. Fost TARANIST, apoi PNL-ist, si acuma PDL-ist dar foarte probabil si fost PCR-ist, asemenea individ nu poate avea credibilitate. A cumpart voturi cu micii si cu berea data fraierilor. Hai sa vorbim si despre marturii. Acest individ a omorat un copil intr-un accident de masina si a "scapat". Sa facem conferinta de presa? Pai a doua zi vin 100 de controale si nu mai ai timp nici sa produci banii de amenzi date la ordin. Mai nou poate te si aresteaza direct la ora 6 dimineata, cel mai vestiti fiind cazul Becali. Daca a ajutat pe cineva a facut-o ori din interese ori pentru imagine. Daca nu a luat spaga, chiar si o votca, inseamna ca s-a pus o vorba pentru acel cineva de persoane sus puse pe care nu le putea refuza.
Deci, concluzia, tot taran ramane. Convingerile de pe vremea cand era taranist, ma refer la cele anti rege, de ce nu l-au determinat sa plece din partid? Fiindca a lins un post caldut de sef la veterinari.
11.   Pt pezevenchiul trimis de
(26 oct 2011, 21:53:40
am citit ce a debitat mintea ta creata si intr-adevar, constat cu stupoare ca natia asta e bolnava. Multi bolnavi ca tine: cu capul. Pai hai sa o luam incet, Onofrei nu e bun, Flutur nu, Boc nu, Oprea nu...dar cine Marza, care are si cale ferata privata, care are o avere ,apropae la jumatate cat Gadaffi? Adrian Nastase, care s-a dat este cap si a scapat de parnaie? Vezi ca incurc i borcanele? Si hai sa verificam cu ce te ocupi, sa vedem ce faci la firma ta, apropos de amenzi, le meriti, faci lucruri curate sau le combini...las-o mai moale ca nu gandesti corect, de asta natia romana e putreda la radacina....hai sa lasam USLasii sa ne conduca 4 ani...ai idee in ce epoca vom ajunge? Pai FMI, UE, Banca Mondiala zic ca s-au luat dceizii bune si voi mancati ciuperci stricate. Ma indoiesc ca tu ai fi unul din ala platiti cu 50 de lei pe 10 comentarii de la PSD. Pri om in toata firea, pacat ca esti pezevenchi,cum singur ai declarat!
12.   Inca ceva trimis de
(26 oct 2011, 21:57:14
imagineaza-ti judetul cu baisanu si Nechifor la conducerea lui...pai Tre sa fugim, oriundem chiar in Ucraina numai sa disparem, astia nu au fler si curaj ...si nici nu ii baga nimeni in seama la Bucuresti. Cand Flutur sau onofrei sau balan deschid o usa la Bucuresti, se ridica lumea in picioare. *e Nechifor cred ca nici sefii lui nu il cunosc. ce sa mai ziic de baisanu, asta e vesnic turist, si-a facut plinul ca prefect,terenuri televiziune, scoala cu diplome de carton si acum rage la poarta noua ca s educ banii si altii nu e in stare sa afc prin business cinstit....vezi tu draga, aici e diferenta pe care mintea ta imbibatata de Televizor nu o poate intelege!
12.1  RE: Inca ceva trimis de
(26 oct 2011, 22:43:59
"Cand Flutur sau onofrei sau balan deschid o usa la Bucuresti, se ridica lumea in picioare. "

Foarte tare fraza asta
13.   Ono/frei trimis de
(27 oct 2011, 18:03:17
Dute dracului Onofroasca

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei