Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 oct 2011 - Anul XVI, nr. 242 (4840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 13 – 19 octombrie

Oktoberfest, la Iulius Mall 

Pentru trei zile, cel mai vechi festival din lume se mută de la München la Suceava. Între 14 şi 16 octombrie, de dimineaţa până seara, în parcarea Iulius Mall, organizatorii pun la dispoziţia sucevenilor peste o tonă de bere, la care se adaugă sute de kilograme de cârnăciori bavarezi şi alte produse tradiţionale, alături de mici şi grătare. De asemenea, pot fi degustate cele mai bune vinuri româneşti. Participanţii la Oktoberfest de la Iulius Mall se vor amuza în parcul de distracţie sau la concursurile de băut bere, recompensate cu premii substanţiale. În fiecare seară, voia bună va fi întreţinută de interpreţi de muzică populară, dar şi de solişti de muzică uşoară. Printre artiştii care vor încânta publicul sucevean se numără Deepside Deejays, socotiţi artiştii anului în ţară, precum şi Direcţia 5.

 

Dansuri de societate pentru prichindei, la Iulius Mall 

În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, de la ora 18:00, în noua sală de dans de la etajul centrului comercial, copiii învaţă dansuri de societate. Cei mici pot lua gratuit lecţii de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot în sala de dans Boomdance.

 

Oferte de toamnă, la Iulius Mall 

Află în Iulius Mall ce îţi rezervă toamna în materie de fashion şi stil şi îţi poţi desăvârşi garderoba cu ţinute la modă cumpărate sau primite cadou! Până pe 16 octombrie, mall-ul Iulius îşi răsplăteşte clienţii cu vouchere de cumpărături şi premii instant! La cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele centrului comercial, o ţinută de milioane este oferită la tombola zilnică, iar primii 100 de clienţi primesc, imediat ce au făcut cumpărături, cecuri valorice la magazinele din mall, produse cosmetice (Oriflame şi Bourjois) sau răcoritoare Coca Cola. Cele 1.000 de premii oferite zilnic sunt descoperite de clienţii Iulius Mall pe taloane răzuibile.

 

Expoziţie de pictură şi grafică Lucian Neacşu

Zeci de lucrări de artă vizuală deosebit de frumoase şi în cromatică plăcută, semnate de artistul Lucian Neacşu şi reunite într-o expoziţie organizată de Iulius Mall, SAAAPB şi Alianţa Pro Bucovina, vor sta pe simeze în Iulius Mall, până pe 29 octombrie.

 

Masă Rotundă Internaţională Anuală, ediţia a şasea

Revista francofonă La Lettre „R”, publicaţie anuală a Centrului de Cercetări Inter Litteras al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, în colaborare cu Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava, organizează a VI-a ediţie a Mesei Rotunde Internaţionale Anuale care are ca temă „ODORA(R)T: l’olfaction et les arts”. 

Manifestarea se va desfăşura pe 14-15 octombrie, în limba franceză. Şi-au anunţat participarea cercetători şi artişti din mai multe ţări. Dezbaterile încep mâine, la ora 11.00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei. Sâmbătă, 15 octombrie, discuţiile vor fi reluate şi continuate în Sala Lectoratului Francez (A 120) a Universităţii „Ştefan cel Mare.

 

Serbările Toamnei Bucovinene

În perioada 14-16 octombrie, în parcarea Shopping City Suceava,

Alexandru Recolciuc, Fanfara 10 Prăjini, Ansamblul „Arcanul” USV şi Ansamblul Folcloric „Flori de Sânziene” Stroieşti vor încălzi atmosfera la Serbările Toamnei Bucovinene.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, vă invită să gustaţi din delicioasele produse tradiţionale prezentate în cadrul Serbărilor Toamnei Bucovinene. Program: sâmbătă: ora 13:30 – Fanfara 10 Prăjini, ora 15:00 - Ansamblul „Arcanul” USV; duminică, la ora 13:30 – Ansamblul Folcloric „Flori de Sânziene” Stroieşti, la ora 15:00 – Recital Alexandru Recolciuc. Expoziţia va putea fi vizitată, zilnic, între orele 10:00 – 18:00.

 

Joi, 13 octombrie

Bal la “Ştefan cel Mare”

Balul Bobocilor – Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare”, ora 19:00, Casa de Cultură Suceava. Trupă invitată: Bere Gratis.

 

Barista Competition 

Astăzi este ultima zi în care Iulius Mall este gazda unei competiţii regionale Barista. Au loc demonstraţii de preparare a cafelei de tip espresso, cappuccino, latte macchiato şi irish coffe, dar şi degustări şi competiţii legate de arta preparării cafelei. În urma a trei competiţii, intitulate World Barista Championship, Latte Art şi Good Spirits (Irish Coffee), se vor califica pentru etapa naţională trei competitori din nordul ţării. Barista Competition din Iulius Mall urmăreşte, totodată, să familiarizeze consumatorii de cafea cu astfel de concursuri, să ofere informaţii corecte despre produse şi despre modul de preparare a unor reţete.

 

Retro Party, Padrino

Cea mai tare petrecere marca Padrino, Romanian Retro Party. „Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi cu cele mai tari hituri româneşti din acele vremuri, Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15% după ora 24:00”, anunţă organizatorii. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Student Glamorous Night, în Babylon

Club Babylon invită studenţii şi sucevenii, de la ora 22.00, la Student Glamorous Night, unde toţi petrecăreţii se vor distra pe un supermix cu muzică de club pregătit special de DJ Cioco alături de DJ Marun şi MC Flocky, într-o atmosferă incendiară, creată de un spectacol special al animatoarelor, care vor rula într-un show de lumini ameţitor.

 

Boboc Party, la Hollywood

Boboc Party vă aşteptă pe toţi, la Hollywood, să vă simţiţi ca în liceu! Vineri continuă nebunia de joi. Sâmbătă, la T-shirts Party, împărţim pentru cei mai petrecăreţi tricouri marca Hollywood! Rezervări: 0755 571 749

 

Vineri, 14 octombrie

Bal la „Petru Rareş”

Balul Bobocilor – Colegiul Naţional “Petru Rareş”, ora 18:00, Casa de Cultură Suceava. Trupă invitată: Vank.

 

Petrecere Latino, la Padrino

Petrecere Latino cum nu s-a mai văzut în Suceava, unde, începând cu ora 22:00, timp de o oră, Padrino şi Boom Dance te învaţă cum să dansezi pas cu pas. După, continuăm în paşi de latino până dimineaţă! Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

“Seara Tineretului”, la Babylon

“Seara Tineretului” este un program special dedicat tinerilor şi studenţilor, pe care Club Babylon Suceava îl pregăteşte pentru seara zilei de vineri, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali tineri şi studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Petrecerea este dedicată în special tuturor tinerilor şi studenţilor şi va fi întreţinută de DJ Marun, rezident în Club Babylon Suceava.

 

Sâmbătă, 15 octombrie

Origami, la Librăria Cărtureşti 

Librăria Cărtureşti provoacă din nou publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic, la numărul 0732 003 049.

 

Distracţie maximă, în Padrino

Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino! Distracţie maximă pe hiturile mixate de DJ Verony. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Michael Keptter - Office

Dacă vrei să simţi atmosfera de club şi să te numeri printre cei care fac parte din ea, eşti aşteptat la Office`s Club, să petrecem până în zori. Atmosferă întreţinută de Michael Keptter. Rezervări 0735 168 111. www.facebook.com/OfficesClub  

 

DJ Marun, în Club Babylon

Club Babylon Suceava pregăteşte un program special dedicat tuturor domnişoarelor singure dornice de distracţie, pe care le va recompensa cu premii din partea casei. Petrecerea incendiară este dedicată tuturor domnişoarelor şi studentelor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de DJ Marun, rezident în Club Babylon. De asemenea, barmanii au pregătit o serie de shot-uri şi cocktailuri servite într-un mod neconvenţional, celor mai petrecăreţe domnişoare.Petrecerea întreţinută de animatoare este nerecomandată minorilor!

 

Sport

Handbal, Liga Naţională, sala LPS Suceava, ora 11.00

CS Universitatea Suceava – CSM Bucureşti

 

Concurs de educaţie rutieră „Alege Viaţa”, la City Gallery

Începând cu ora 10:00,la Shopping City Suceava vadebuta campania de educaţie rutieră pentru elevi intitulată "Alege Viaţa".Cu acest prilej, cercul de Karting şi Educaţie rutieră al Palatului Copiilor Suceava, cu sprijinul Şcolii de şoferi amatori Automirsam Suceava, Serviciul Poliţiei Rutiere Suceava,organizează pentru elevii din municipiu un concurs de educaţie rutieră.Echipajele participante vor asista la deschiderea oficială a campaniei, după care se vor întrece la două probe de concurs: chestionare de circulaţie şi proba de poligon. Toţi participanţii la concurs vor primi diplome.

 

„Cum m-am vindecat de nefericire”

Lansare de carte. „Cum m-am vindecat de nefericire” - autoare Gigi Ghinea, la ora 13:00, la City Gallery, Shopping City Suceava.  

 

Duminică, 16 octombrie

Teatrul de Păpuşi “Puppet”

Teatrul de Păpuşi “Puppet” continuă noua stagiune în Iulius Mall. Prichindeii din Suceava şi din împrejurimi se întâlnesc cu eroii preferaţi din poveşti populare şi basme din această duminică, de la ora 12:00.

 

“Club Life”, la Club Babylon

Club Babylon Suceava pregăteşte pentru seara de duminică un program special, intitulat “Club Life”, dedicat celor mai neconvenţionali şi petrecăreţi tineri, în cadrul căreia aceştia vor fi recompensaţi cu premii din partea casei. Atmosferă întreţinută de DJ Cioco şi DJ Marun, rezidenţi în Club Babylon Suceava.

 

Miercuri, 19 octombrie

Serile de poveşti, la Cărtureşti 

În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. În minunatul decor cu jucării şi cărţi “vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit gazdele de la Cărtureşti.

 

Spectacolul „Vinu` lu` Paleru” s-a anulat

Spectacolul „Vinu` lu` Paleru”, programat pentru miercuri, 19 octombrie, de la ora 20:00, s-a anulat. Biletele se pot returna la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – intrare B, etaj 1, intre orele 09-17 (luni-vineri). Relaţii  la tel. 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei