Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 sep 2011 - Anul XVI, nr. 226 (4824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Al cincilea

Încă un individ arestat în cazul atacului criminal asupra unui tânăr din Stulpicani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un al cincilea individ a ajuns, ieri, în arest, fiind acuzat că a participat la atacul criminal din războiul a două găşti în urma căruia un tânăr în vârstă de 22 de ani se zbate între viaţă şi moarte la spital.

Dacă primii patru indivizi au fost prinşi în interval de 24 de ore de la comiterea faptei, Alexie Pitişciuc, în vârstă de 33 de ani, din Frasin, zis „Vîju”, a fost săltat abia ieri, după ce iniţial fusese arestat în lipsă.

Acesta din urmă este considerat liderul grupării din care fac parte şi primii patru, gradul său de participare efectivă la agresarea victimei urmând a se stabili pe parcursul anchetei.   

Aşa cum au bănuit anchetatorii încă de la început, principalii agresorii sunt fraţii George Ştefan şi Alexandru Constantin Flocea, în vârstă de 25, respectiv 23 de ani, cei care au ieşit şifonaţi după o bătaie de acum aproape două săptămâni în care au fost implicaţi în jur de zece indivizi din Ostra şi Stulpicani. Alături de fraţii Flocea au mai fost arestaţi pentru 29 de zile şi consătenii Ionel Remus Şecman şi Marian Catrinar, de 22, respectiv 23 de ani, toţi din Stulpicani, precum şi Pitişciuc.

Marţi seară, tânărul aflat acum în stare critică, Gavril Dumbravă, în vârstă de 22 de ani, se întorcea de la sala de sport din comună împreună cu mai mulţi prieteni, iar la un moment dat a coborât din maşină şi plecat singur, pe o uliţă, spre casă.

Lovit violent în cap cu parii şi cu un obiect tăietor, probabil o sabie, tânărul de 22 de ani a rămas inconştient la pământ, într-o baltă de sânge.

Toate indiciile din anchetă duc spre o răzbunare a fraţilor Flocea, după bătaia încasată acum două săptămâni de la un grup advers.

Tânărul aflat în comă nici măcar nu a participat la bătaia de atunci, fiind doar prieten cu cei care ar fi fost implicaţi în răfuiala respectivă.  

Având în vedere forţa şi cum s-a produs atacul, procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a încadrat fapta la tentativă la infracţiunea de omor calificat.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un individ arestat în cazul atacului criminal asupra unui tânăr din Stulpicani.
 Vizualizări articol: 2789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Încă un individ arestat în cazul atacului criminal asupra unui tânăr din Stulpicani4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei