Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 aug 2011 - Anul XVI, nr. 202 (4800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Capcană pentru trecători, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O gură de canalizare al cărei capac a fost furat de hoţii de fier stă descoperită de mai bine de două luni în centrul municipiului Suceava, pe trotuarul din zona staţiei Centru, pe unde circulă zilnic mii şi mii de suceveni.

Deşi pe acolo circulă zilnic atât angajaţi ai ACET, ai Primăriei Suceava şi ai altor instituţii din judeţ, nici unul nu s-a sesizat de pericolul pe care îl reprezintă această capcană pentru trecători.

Mai mult, nici măcar după ce femei în vârstă au ajuns în spital din cauza leziunilor provocate de cădere, după ce au intrat cu piciorul în gura de canalizare, după ce copii care se plimbau pe stradă s-au lovit, pentru că nu au reuşit să vadă la timp gaura din mijlocul trotuarului, tot nu a fost luată vreo măsură.

“Într-o zi am văzut o femeie de 70 de ani căzând şi lovindu-se tare, la mâini şi la picioare, după ce a călcat în gura de canalizare care nu mai este acoperită de două luni. Cineva luase de acolo crengile de semnalizare pe care le-am pus şi până să-mi dau seama săraca femeie a căzut în capcană. Am dat şi declaraţie la poliţie cu ce i s-a întâmplat, dar tot nu s-a rezolvat nimic”, a spus Constantin Naşcu, vânzător de ziare la un chioşc situat la doar câţiva metri de canalizarea descoperită.

Deşi periodic are grijă să înlocuiască crengile cu frunze pe care le pune în groapă, să semnalizeze pericolul trecătorilor, acestea mai dispar din când în când, luate de unii pe care îi deranjează prezenţa lor în mijlocul străzii.

Numai că, în lipsa acestora, alţi trecători au căzut în capcana de pe trotuar.

“Au mai fost nişte copii care nu au văzut la timp gura de canalizare şi au intrat cu piciorul în ea. Într-o zi şi un băiat pe bicicletă, care venea în viteză, nu a văzut la timp groapa şi roata din faţă i s-a înţepenit acolo, iar el a zburat peste ghidon”, a adăugat Constantin Naşcu, care speră ca, în cele din urmă, cineva să dea atenţie ramurilor verzi care răsar dintre pavelele trotuarului şi să ia măsuri să fie astupată gura de canalizare.

Până atunci, groapa de pe trotuarul din Centru, din care răsar ramuri verzi, a devenit “vedetă” în fotografiile de vacanţă ale turiştilor veniţi în Suceava, care a fost pozată de zeci de ori, pentru a fi aratată şi altora care să se minuneze de “miracolele” de pe străzile capitalei de judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Capcană pentru trecători, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Capcană pentru trecători, în centrul Sucevei2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(27 aug 2011, 12:28:04
Gura de canalizare oglindeste adevaratul caracter al primarului urbei.
2.   E cevaaaaa! Cum de reusesc le topesc!? trimis de
(27 aug 2011, 14:38:11
Cum de li se permite hotilo, in unitatile specializate sa vinda asa ceva ?!
Se va mai respecta legea in romanica asta vreo data?!
3.   CU DOUA FETE trimis de
(27 aug 2011, 14:40:39


Gura de canalizare oglindeste adevaratul caracter al primarului urbei........si a oamenilor ce o locuiesc si isi vind viitorul pt o punga de faine ,orez si un l de ulei."NE MERITAM SOARTA"

4.   Acelasi tipic si pentru centru cu parcarile. trimis de
(28 aug 2011, 12:54:44
Voi n-ati inteles, ala e un wc public, numai ca au uitat primarele si ala de la aaacet sa-l marcheze. Pana la urma ce doriti, Prelipca in Suceava sau Suceava in Prelipca, eu sincer nu vad diferenta.
5.   Fierul Vechi trimis de
(28 aug 2011, 14:15:19
Cea mai buna solutie ar fi ca Politia sa aiba centre de colectare a fierului vechi .Sa vedem cine se duce cu linii de cale ferata sau capace de canal sau strunguri ,freze la politie sa-l predea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei