Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 aug 2011 - Anul XVI, nr. 199 (4797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Identitatea bărbatului găsit într-o fântână din Burdujeni Sat, în continuare necunoscută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul găsit mort, luni dimineaţă, într-o fântână din cartierul Burdujeni Sat al municipiului Suceava continuă să rămână cu identitate necunoscută în evidenţa poliţiei. Anchetatorii au făcut verificări în bazele de date cu persoane dispărute, precum şi prin spitale, însă nu au găsit nici un indiciu care să ajute la identificarea cadavrului.

De asemenea, nici zecile de persoane care au fost chemate să vadă cadavrul sau poza acestuia nu au putut da vreun detaliu despre identitatea bărbatului, iar varianta ca individul să fie un om al străzii este şi aceasta aproape exclusă.  

Între timp, legiştii au efectuat necropsia asupra cadavrului, rezultând în mod clar că moartea s-a produs prin înec. De asemenea, nu s-au identificat nici un fel de urme de agresiune, astfel că varianta unei fapte cu violenţă este aproape exclusă. Au mai rămas plauzibile doar două piste. Cea a unei sinucideri ori a unui accident, existând posibilitatea ca bărbatul (dacă era beat sau nu se va lămuri în următoarele zile pe baza probelor recoltate de la cadavru) să fi căzut în fântână în timp ce încerca să bea sau să scoată apă.  

Reamintim că macabra descoperire a fost făcută luni dimineaţa în jurul orei 8.00, la fântâna ce aparţine familiei Lefter, care locuieşte pe strada Plevnei, în zona Spitalului de Psihiatrie. Venit la fântână să scoată apă, Radu Lefter a constatat că apa este tulbure şi, privind mai atent, a observat o haină. A încercat să o scoată cu o cange, abia atunci realizând că în fântână este un om.

Poliţia precizează că bărbatul avea în jur de 50 de ani, înălţimea de 1,80 metri, constituţie atletic spre robust, ochi albaştri, faţă ovală şi dantură incompletă.

Când a fost găsit în fântână, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare bleumarin cu o dungă albă şi cu o bluză trening de culoare neagră cu dungă albă, în picioare având adidaşi albi cu negru şi albastru.

Persoanele care au idee despre cine ar putea fi vorba sunt rugate să contacteze imediat poliţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Identitatea bărbatului găsit într-o fântână din Burdujeni Sat, în continuare necunoscută.
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Identitatea bărbatului găsit într-o fântână din Burdujeni Sat, în continuare necunoscută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei